juli 2012 (♥ av Christine Engebretsen)


♥ av Christine Engebretsen » juli 2012

juli 2012

Norway Cup


Hadde en bra dag på Norway Cup med jentene i går! Var veldig heldig med været også :-) Nå stikker jeg på Hvaler en ukes tid! Skal prøve å få blogget litt derfra også. 

Larkollen

Nå har jeg vært en uke på Larkollen. Var relativt kjedelig, så er deilig å være hjemme. Skal bare være hjemme til tirsdag, for da går turen til sommerparadiset, nemlig Hvaler. Imorgen skal jeg på Norway Cup med noen venninner, så det blir koselig. Tar med kameraet, så skal prøve å ta litt bilder til dere :-) Bloggeees

Photoshoot

Hei! Fra i går til i dag har jeg sovet på hytta til Marie. Vi grillet, snakket, lo, tok bilder og koset oss! Var utrolig koselig å se henne igjen, alltid koselig med en så herlig jente. Vi er forresten tre-meninger, hihi. Her er en del bilder vi tok:- Hva synes du om bildene?

YO BITCHES

Carine is back on track. Savna meg eller? Hehe, neida..

Christine sitter i dette øyeblikk og krøller håret og snakker med Tina. Tina sitter i dette øyeblikk og klager over håret sitt. Nå ler de begge, hehe. Vurderer å lage meg blogg selv da, siden det er så interessant å lese om hva jeg gjør etter skolen. Hehe, tulla. Som dere kanskje har fått med dere, så er Christine veldig lat når det gjelder blogg. Sier ho skal skjerpe seg, blogger et innlegg hver andre uke. Uff altså.
Men jeg legger ut noen bilder dere aldri har sett av Christine før, kanskje ho blir litt sur, men det går bra.

 

Tror ho er kul vettu.


Søt da. 


Så enig


Her har du kjæresten til Christine. Må være på bloggen han også!


Ho var trøtt ho.


Her har du Tina. Søt ho også.


Vet ikke helt hva jeg skal skrive jeg..


Burde vinne norges søteste kjærestepar.


Oisann 


Over og ut, hade

Kost kveld i går

Hei! I går var jeg en tur i byen, også var jeg ute og spiste med Sofie og Ariz. Ariz hadde bursdag i går, så vi feiret henne. Etter vi hadde spist dro vi hjem til Sofie, bare slappet av, tok bilder og pratet. Veldig koselig! Jeg har sovet hos Sofie i natt, og vi prøvde å døgne i natt, så vi er greit slappe nå.. Ikke særlig smart, haha. Har nettopp spist grandis til frokost, og snart kommer bestemor å henter meg. Skal sove der i natt :-)- Hva gjorde du i går?

Lenge siden nå..

Hei dere! Nettet i Tyrkia var ikke akkurat mye å skryte av og det tok nesten 5 min for å laste opp et bilde, noe som ble veldig irriterende.. Kom hjem 6.juli, altså fredag morgen og på mandag dro vi på Larkollen, det er her jeg er nå. Fredag og søndag var jeg sammen med Marius, veldig deilig å se han igjen. Lørdag var jeg sammen med bestekompisen min, Ola, noe som også var veldig koselig! Mandag før vi dro på hytta var jeg en tur hos Sofie, kjempe koselig. Så dagene siden jeg kom hjem har jeg brukt til å møte venner og kjæreste igjen, håper dere skjønner det :-)

Nettet på hytta er også treeegt, men kan prøve å få laget noen innlegg fra Tyrkia der jeg deler det opp om hva som skjedde/hva vi gjorde osv med bilder. Høres det bra ut?

Vi snakkes!

Christine Engebretsen

15, Fredrikstad

Christine Engebretsen. 14, snart 15 år. Spiller håndball og liker å være sammen med venner. Spør om du lurer på noe!

Kategorier

Arkiv

hits