juni 2012 (♥ av Christine Engebretsen)


♥ av Christine Engebretsen » juni 2012

juni 2012

Koser meg

Har det veldig bra her nede i Tyrkia, varmt og stor sol hver eneste dag. Tror det var nesten 40 grader hver dag, og det var nesten for varmt.. Men skal ikke klage, har hørt at været hjemme i Norge ikke akkurat er på det aller beste. Brun begynner jeg også å bli, så er fornøyd. Er forresten her med noen vennepar, og en del familiemedlemmer, som selvfølgelig gjør det enda bedre. Håper dere koser dere :-) 

Noen bilder fra de siste dagene:
Verdens beste pappa!

Nå stikker jeg på stranda, vi snakkes!

Turkeeey

Nå har vi skaffet internett på hotellet, så nå blir det blogging. Ikke så mye selvfølgelig, men skal prøve å oppdatere litt hvertfall. Det er veldig fint her, og ikke minst varmt! Storkoser meg :-) Her er noen bilder fra i går:

Hvordan er været der du er? 

Outfit 19.juni 2012

I dag har det vært varmt og deilig vær her i Fredrikstad, får bare håpe det holder seg en stund. Hadde en chill skoledag i dag, leverte inn bøker og spilte fotball. Senere i dag skal jeg til Marius før jeg drar til Tyrkia i to uker på torsdag.. Håper det er nett der vi skal være, sånn at jeg får blogget. Hvertfall - her er dagens outfit:

Synes?

Svart hvitt eller vanlig?

I dag har vi vært på Vispen med klassen, noe som var veldig kjedelig. Overskyet, kaldt og ingenting å gjøre. Lå og halvsov hele tiden med pledd og pute, haha. Har hvertfall endelig kommet meg hjem! Vet ikke helt hva jeg skal blogge om, så har redigert litt bilder. Jeg synes noen bilder blir så mye finere når de er i svart/hvitt, mens andre er mye finere med farger. Tenkte jeg kunne legge ut noen og høre deres mening :-)

Nr.1 
Nr.2
Nr.3
Hva var finest?

Husk spørsmålsrunden! 

Bilder fra helgen

Hva synes du?

I går

Hei. I går rakk jeg ikke å blogge, siden jeg så vidt var hjemme. Hadde fotballturnering på skolen, så dro rett hjem å dusjet, pakket og ordnet meg. Dro til Camilla, så møtte vi Marius og Gabriel. Kjøpte inn til taco, leide film og kjøpte masse digg, før vi dro til Gabriel. Var en utrolig koselig kveld! Må gjentas.

Senere tok jeg bussen til Rebecca, hvor vi igjen dro i bursdag. Ble kjent med noen nye folk, som alltid er koselig :-) Nå ligger jeg og Rebecca i senga å slapper av, jeg skal sove her hele helgen så det blir bra!


  

Hva skal dere i helgen?

 

Bowling med laget etterpå

Hei! Etterpå drar jeg og jentene på håndballaget på bowling. Skal bestille pizza også, så tror det blir veldig koselig. Gidder ikke ta med meg kameraet denne gangen, kommer sikkert til å glemme det bort uansett. Har vel egentlig ikke noe mer å si... enn at jeg synes de dagene vi har på skolen nå er så sinnssykt unødvendige. Vi gjør ingenting. Imorgen er det fotballturnering, så er det å levere inn bøker, rydde klasserom, og en tur til Vispen. Åhh gi meg sommer!!! Bare en uke til jeg drar nå da, fyy som jeg gleder meg. Flere som gleder seg til sommerferie?


Haha, photobooth

SPØRSMÅLSRUNDE

Setter i gang en spørsmålsrunde, så nå er det bare til å stille masse spørsmål :-) Deler det opp i flere deler, og regner med at hvertfall den ene kommer på video. Men det er bare om jeg får inn nok spørsmål, så still i vei!

L.O.V.E- Hva synes du om bildet?

Mandag

Er jeg den eneste som sliter med å komme meg opp på mandags morgen? Mandag er alltid en tung dag, er trøtt så og si hele dagen og det ender alltid med en powernap når jeg kommer hjem fra skolen. Er ferdig med det meste av skolearbeid før sommeren, så det er deilig. Har bare igjen en musikkprøve imorgen og hjemmeskole på onsdag! Nå stikker jeg snart på trening, noe som ikke frister så veldig.. Var ute og jobber med mamma i går, og jeg ble så sliten og kvalm at jeg følte meg helt dårlig. Tror jeg også dro på meg en strekk eller muskelknute i låret.. Haha, flinka! Blir nok deilig når jeg får kommet i gang :-)

I dag er det også akkurat 10 dager til jeg reiser til Tyrkia!! Ahh, gleder meg utrolig mye. 2 uker nede i varmen skal bli helt fantastisk! Skal bli så bruuun, haha, det er sommerens mål - å bli skikkelig brun! Hva synes du om mandager?

Gårsdagens outfit

Var en veldig koselig bursdag i går, med fine jenter! Dette hadde jeg på meg:
Shorts fra Gina Tricot // Smykke er gave
Topp fra Bikbok // Blazer fra h&m


Sko fra Converse

Hva synes dere?

Bilder fra telttur


Fine Susanne!


Camilla, Philip og meg
Albesa, Sara, meg og Camilla
Hahaha, søøøte


Carine, Amalie, Sara, Philip, Camilla, Tina, Albesa og meg


Søte Susanne og Thea!

Som sagt var teltturen veldig bra, og vi var utrolig heldige med været. Humøret blir så mye bedre når været er bra, noen som er enige? Hvertfall, i kveld skal jeg i bursdag til Thea og Susanne. Skal ordne meg sammen med Camilla, men vi skal ordne noe greier først, så drar til henne om ikke så veldig lenge. Blir sikkert koselig, tar med meg kameraet så kan jeg vise bilder i kveld/morgen :-) Ha en fin dag!

Hva skal du i dag? 

Video

Alle må se denne videoen, denne jenta er rååå. Carine Andersen alle sammen!!! 

Telttur

Hei! Fra onsdag - torsdag var jeg på telttur med klassen. Vi var på Solhaug, og det var utrolig koselig! Var egentlig ganske skeptisk i førsten, men det gikk over alle forventninger. Vi grilla, bada, prata, hadde konkurranser, spilte fotball og til og med noen nakenbada! Haha, var en minneverdig tur. Hadde med meg kameraet, så legger ut bilder i kveld :-) Nå må jeg ordne meg, før jeg skal til Marius. Vi snakkes!
Gamle bilder.

Vil dere se bilder fra teltturen?  

Telttur

Har ikke fått blogget de siste dagene, har nemlig vært på telttur med klassen. Glemte helt å si ifra.. Det var i hvertfall utrolig koselig! Jeg var ganske skeptisk i førsten, men det gikk over all forventning, og var veldig vellykket. Vi var på Solhaug, som var et veldig fint sted. Måtte sykle dit, og det var rett og slett helt forferdelig. Jeg var så sliten når vi kom frem.. Heldigvis kom mamma å hentet meg på vei hjem! Hadde med kamerat og tok masse bilder! Viser imorgen, nå skal jeg sove :-)
Liten smakebit. Vil du se resten?

Photoshoot

I helgen sov jeg hos Rebecca, noe som var veldig lenge siden og veldig koselig. På fredag tok vi turen ut i skogen for å ta litt bilder, og reaultatet ble ganske bra. Tenkte jeg kunne dele de beste bildene med dere :-) Shortsen og overdelen jeg har på meg er forresten nytt, elsker det! Kjøpt på Gina Tricot om noen skulle lure.


Fine bestevenninna

Hva synes dere om bildene?

Har jeg noen lesere igjen?

Gidder faktisk ikke å unnskylde meg igjen, for det blir bare alt for dumt. Gidder ikke komme med noen unnskyldning, fordi jeg har rett og slett ikke orket å blogge. Har ikke tatt meg tid til det. Men nå går det mot sommer, og blogglysten kommer tilbake. Gidder ikke love så og så mange innlegg, for det har jo vist seg at jeg ikke klarer å holde.. Det blir mye bra bilder nå som det er fint vær, og jeg ønsker å dele ting med dere! Så jeg lurer bare på om det egentlig er noen som fortsatt leser bloggen min? Eller som kommer til å begynne å lese om jeg begynner igjen? skrik ut i kommentarfeltet, så snakkes vi mest sannsynelig   


Christine Engebretsen

15, Fredrikstad

Christine Engebretsen. 14, snart 15 år. Spiller håndball og liker å være sammen med venner. Spør om du lurer på noe!

Kategorier

Arkiv

hits