april 2012 (♥ av Christine Engebretsen)


♥ av Christine Engebretsen » april 2012

april 2012

MacBook Pro

Hei! Har vært og fått hentet kameraet mitt nå, så skal prøve å få blogget litt bedre. 

På lørdag var jeg å kjøpte meg MacBook. Endelig! Endte opp med Pro, 13 tommer. Skulle egentlig ha 15, men tror det er mye lurere for meg som bytter fra mamma til pappa annenhver uke og ta 13. Den er minst like bra, og så superfin! Jeg er så fornøyd, LOVE IT.
 

Pause over

Skulle egentlig bare ha pause til helgen, men det ble visst litt lenger. Har vært mye som har skjedd i det siste, spesielt med tanke på skolen. Masse prøver, innleveringer, fremføringer og lekser. Er ferdig med det meste nå, så det er deilig. 

Nå har Tina nettopp dratt hjem. Vi har tatt sol, spist pizza, pratet og koset oss, koselig tirsdagskveld! Får vel snart komme meg i seng, med tanke på at døgnrytmen min er helt på tur.. Har ikke kameraet mitt akkurat nå, det er hos Camilla. Skal få hentet det i løpet av uken, så da blir det bedre blogging :-) Snakkezzz

Stressende uke

Denne uka har vi utrolig mye på skolen, og jeg må derfor priotirere skolen fremfor blogging. Tror det blir dårlig med blogging denne uka, men skal være tilbake igjen når helgen kommer! Ha en fin uke :-) 

Photos #2Today I don't feel like doing anything

Siste dagen i ferien.. Blir trist av å tenke på at det skole i morgen, hadde vært helt greit med en uke til med ferie! Sovnet alt for sent i går, fikk ikke sove, og sto opp sent i dag. Ikke særlig smart, med tanke på at jeg skal opp klokken 7 imorgen, haha. Er ikke helt bra i dag heller, så skal bare slappe av og se noen filmer kanskje, nyte de siste timene med ferie. 

I nuet

Frokost


Og dagens fine outfit

- Hva skal dere i dag?

Ukens spørsmål

Tenkte og begynne med "ukens spørsmål", der hvor jeg svarer på spørsmål dere lurer på, som egentlig sier seg selv. Kommer til å gjøre det en dag hver eller annenhver uke, kommer an på hvor mange spørsmål som kommer inn. Begynner med og svare på noen som har kommet inn den siste tiden :-)

- Hvor er veska di fra?

Den er fra h&m, men kjøpte den for 2 år siden eller noe, så tror ikke den er i butikken lenger.

- Utrolig fint, hvor er det fra? :D <3

Dekselet er fra NetCom Shops

- Hvor kjøpte du naglene?

De kjøpte jeg på Panduro :-)

- Hvem ble dronning og konge på det ballet du serverte på?
Sofie ble dronning og Mathias ble konge!
 
Noe du lurer på til neste gang? 

Photos

Var ute og tok noen bilder med jentene i går. Her er et lite utvalg:

Vil du se flere? 

Nytt deksel

På onsdag kjøpte jeg meg et nytt deksel til iPhonen min. Var så utrolig lei det jeg hadde, så da var på tide med et nytt. Er selv veldig fornøyd, hva synes dere?

 

Dagens antrekk

Hei! Vi sto ikke opp før halv 1, spiste frokost ved 2-tiden og kom oss ikke ut av huset før ved 6-tiden. Haha, slækkinger sa du? Vi dro en tur til Hanna, der vi bare satt og snakket, danset og prata, før pappa kom og hentet meg. Fikk tatt outfit bildet før jeg dro, så her er dagens antrekk: 


 

Skinnjakke fra Urban // Converse fra Eurosko
Skjorte fra h&m // Bukse fra Cubus // Skjerf fra Pieces


Ring fra HellasHva synes du?

Kosekos

Hei ♥ Nå sitter jeg og Marie godt plantet i sofaen etter en utrolig koselig dag. Vi møttes i byen, gikk litt rundt og titta, satt oss ned på mc donalds og spiste og prata. Gikk også innom matbutikken og kjøpte med jordbær og sjokolae, yummi. Når vi kom hjem slappet vi bare av, før vi satt på filmen trust, spiste god mat og varmet sjokolade og dyppet jordbær. Tente også lys og satt på musikk, såå koselig! 


HTHaha, elsker dette bildet!

Har du hatt en fin dag?

Stikker til byen

Hei dere! Nå har jeg kommet meg opp av sengen, og skal snart få i meg litt frokost. Blir hentet av pappa rundt klokka 1, fordi vi skal dra og se på nye ting til rommet mitt, skal pusse opp. Gleder meg til litt forandring! Etter det kjører han meg til byen der jeg skal møte Marie. Skal sove hos henne i natt, så det blir kjempe koselig :-)

- Hva er deres planer for dagen? 
 

Ring fra Hellas


Bukse fra Cubus // Skjorte fra h&m // T-skjorte fra Bikbok

Ha en fin dag 
 

Yesterday

Hei! Dårlig blogger sa du? Oppdater hver 2 eller 3.dag, BRA CHRISTINE. Sier jeg skal skjerpe meg hele tiden og hvertfall oppdatere en gang daglig. Haha, skjønner ikke at folk gidder å lese bloggen min en gang. Rett og slett vært en elendig blogger..

I går var jeg sammen med Ola, Ole-Jacob og Camilla. Vi har snakket om at vi må møtes i en evighet, og endelig fikk vi det til. Dro til showtime for å leie film, ble en skrekkfilm som jeg ikke husker navnet på. Synes ikke den var spesielt bra, skjønte ikke helt sammenhengen.. Vi bestilte pizza, smeltet sjokolade og dyppet jordbær, spiste masse godteri og potetgull. Var en utrolig koselig kveld, må gjentas snart igjen :-) Hva gjorde dere i går?

Christine Engebretsen

15, Fredrikstad

Christine Engebretsen. 14, snart 15 år. Spiller håndball og liker å være sammen med venner. Spør om du lurer på noe!

Kategorier

Arkiv

hits