mars 2012 (♥ av Christine Engebretsen)


♥ av Christine Engebretsen » mars 2012

mars 2012

Påskeferie og løken bunad

Hei og god påskeferie! Utrolig deilig, har sett frem til denne ferien siden vinterferien var over. Skal være hjemme i ferien, så det er deilig. Være sammen med venner, slappe av, sove og nyte ferien!

I dag var mamma og jeg i Sarpsborg for å hente bunaden min. Jeg har gledet meg så lenge til å få den, og endelig var den ferdig! Jeg har svart løken bunad og kunne ikke vært mer fornøyd :-) Måtte selvfølgelig ut og ta noen bilder daaHar du/skal du ha budnad?

Boyfriend

Nå har Justin Bieber kommet med ny sang, som de fleste sikkert har fått med seg. Første gang var jeg litt usikker om hva jeg synes om den, men nå liker jeg den veldig godt og hører på den hele tiden! 

 
Åh, han er så fiiiin- Hva synes du om sangen?

Photos

- Hvilket bilde likte du best?

Endelig

Heei! I går tok jeg endelig av reguleringen, såå deilig. Har ikke hatt den på så lenge, men det føles ut som en evighet. Det er veldig uvant, kjenner nesten ikke meg selv igjen når jeg ser meg i speilet, haha. Men veldig deilig er det jo, kjenner på tennene hele tiden, haha :-) 

I dag er det så fint vær, kjempe varmt og sommerlig! Tenk at det er mars, og det er nesten varmere enn det er i juni-juli. Skal bruke dagen på å være bøssebærer for kirkens nødhjelp med konfirmasjonen. Akkurat det jeg vil bruke denne fine dagen på, yey..

Tok noen bilder i går, kan legge de ut etterpå :-) Er litt sent ute nå, skal være hos Camilla om en halvtime, og jeg må spiste først.. Hehe, snakkes

 

- Vil dere se flere bilder?

Helg!

Åh, så deilig med helg! Sov helt til klokken 12 i dag og våknet opp til et helt fantastisk vær. Rene sommerværet ute, hele 20 grader. Tok en dusj, ordnet meg også dro jeg til byen for å møte Rebecca. Tok frokosten på mc'ern, så sunne som vi er. Titta litt i butikker og møtte på en del kjentfolk, koselig :-) Fikk kjøpt meg ny mascara og en skjorte, så da var jeg fornøyd.
- Hva skal du i helgen?

Spilleliste våren 2012


Selena Gomez - Hit the lights


Taio Cruz - There she goes


Train - Drive by 


Akon & Snoop Dogg - I'm day dreaming


Taio Cruz - Shotcaller


Talon Haynes - Turn around


Vinni - Sommerfuggel i vinterland


Nicki Minaj - Starships


Carly Rae Jepsen - Call me maybeSangtips?

Inspirasjon// weheartit

Nagler

Hei! Forrige helg da jeg var i byen, kjøpte jeg meg en shorts og nagler til å sette på. Satt på naglene her om dagen, og det er jo så lettvindt, og ikke minst kult! Når jeg ikke vil ha naglene der lenger, kan jeg bare ta de ut og sette de på noe annet. Veldig enkelt å sette de på også :-)
Shorts fra h&m


Nagler og stjerner fra panduro- Hva synes dere om resultatet?

Outfit 16/3 - 12
Haha, PENT:)  Skjorte fra gina tricot // T-skjorte fra bikbok // Bukse og skjerf fra pieces // Skinnjakke fra Urban

- Synes?

Dårlig blogger

Hei, en stund siden nå! Har rett og slett ikke orket å blogge, har ikke hatt noe spesielt å blogge om heller.. Det er mye som skjer på skolen for tiden, så må prioritere det først. Og det har vært utrolig fint vær de siste dagene, så må prøve å nyte de og komme meg ut.

Så beklager for dårlig blogging, men som jeg har sagt før også, så er det ikke garantert at jeg blogger hver eneste dag. Blogger når jeg har noe å blogge om, og det har jeg ikke hatt i det siste.. Blir veldig glad for forslag :-)Kom med forslag om hva jeg kan blogge om!

Black and white


- Hva synes du?

Fotoshoot for fun

Som sagt så sover Rebecca her i natt. Etter vi hadde baka cupcakes, spist pizza og godteri, hadde vi ikke så mye å gjøre. Derfor bestemte vi oss for å ta litt bilder, litt annerledes bilder haha. Veldig morsomt var det hvertfall, tror pappa fikk litt sjokk når vi kom ned for å lage smoothie.. Her er noen bilder:


Love you!

For de som ikke skjønte det, så var dette bare for gøy :-)

- Hva synes du om bildene? 

Cupcakes og kos

Heihei! Nå er Rebecca her, hun skal sove her i natt. Koos  Vi var en tur i byen istad, ble noen innkjøp som alltid, haha. Vi kjøpte inn til cupcakes, og lagde det når vi kom hjem. Hadde vell ikke akkurat troa på at det kom til å smake så godt, men de ble faktisk veldig søte og gode! Resten av kvelden skal vi slappe av med pizza, godteri og kos. Kos dere i kveld!


Bildedryss:

Kjører lik stil, kule as- Hva skal du i kveld?

God helg!

Utrolig deilig at det er helg nå, har vært en slitsom uke på skolen. Hadde noe som heter matteuke, hvor språktimene gikk til matte, og i de andre timene skulle alle fagene ha noe med matte å gjøre. Trodde det sulle bli ganske chill, men neida, tok visst feil der. 

Dro på trening nesten rett etter skolen, og når jeg kom jeg var jeg så sliten. Fylte badekaret med vann, tente lys og ble liggende der halvsovende i en halvtime. Utrolig deilig! - Har dere noen planer for helgen?
 

Hva jeg har i sminkeveska mi

Tenkte jeg kunne legge ut hva jeg av sminke. Har ikke all verden av sminke, fordi jeg ikke bruker så veldig mye sminke. Helt normalt tror jeg, bruker maskara også tegner jeg på brynene mine, og noen ganger bruker jeg fouandation. Synes selv jeg har ganske mye sminke da, og ønsker meg mer nytt! Har lyst til å bytte ut all den gamle sminken.. Spesielt lyst på en fin øyenskygge!


Sminkeveske fra Tyrkia
Maskaraer fra h&m. Er veldig fornøyd med begge to, og bytter på hvem jeg bruker. 


Koster fra h&m. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har tre koster, haha. Bruker mest den til venstre, som egentlig er Rebecca sin. Den er veldig myk og lett å bruke!


Øyenbrynspenn og eyebrowfix fra h&m. Veldig fornøyd med begge to, og øyenbrynspennen er jeg avhengig av.. Føler meg skikkelig stygg og rar uten, haha.


Foundation og concealer fra h&m. Foundationen er forresten ny, kjøpte den i helgen. Er veldig fornøyd med den, passer veldig bra til min hud. Den er tynn, legg å påføre og dekker bra! Concealeren bruker jeg så og si aldri.. Den er også litt for lys for meg, men samtidig kjekk å ha.
Solpudder fra h&m. Som dere ser har mitt knust, klarte å miste det i bakken.. Jeg er fornøyd med det, det passer bra til meg egentlig og i tillegg er det billig! Dette bruker jeg bare når jeg føler for å ordne meg litt ekstra :)


Vippetang fra Lindex. Bruker denne innimellom, synes ikke den fungerer så bra på meg. Får egentlig bare vondt, fordi jeg alltid klarer å ta den for nærme øyet, haha. Mens noen ganger blir vippene mye finere med den.

- Hva bruker du av sminke? 
Haha, merka nå at nesten all sminken min er fra h&m..

KONY 2012

Anbefaler alle om å se denne videoen. Utrolig rørende video, hadde vondt i magen når den var ferdig.. Kan ikke tro at en mann kan behandle små, helt usyldige barn på den måten. Helt sykt, rett og slett. Skal ikke fortelle så veldig mye, bare at det er verdt å bruke 30 minutter på denne videoen.Skal ta en dusj og spiste litt før det bærer på konf.møte! Jeg og Carine skal være flinke å gå dit, i dette flotte vinterværet.. Gi meg vår!!!!

7.mars 2012

Dagen i dag har rett og slett vært helt ræva. Våkner opp drit trøtt, selvfølgelig litt for sent som gjør at jeg får dårlig tid. Været var heller ikke mye å skryte av, iskaldt i dag. Vurderte å ta på meg vinterskoene igjen, men lot det være.. Skoledagen gikk greit, bortsett fra at det var så dårlig vær, og humøret mitt forandrer seg etter været, haha. 

Ble heldigvis henta etter skolen, dro innom butikken å kjøpte litt mat, så var det rett hjem i joggebuksa. Det er faktisk det første jeg gjør når jeg kommer hjem. Været har blitt mye dårligere, rene stormen ute. Det snø/regner og blåser veldig. Jeg som trodde våren hadde kommet..

I tillegg har vi stor naturfag prøve i morgen, så skal bruke resten av kvelden min til å øve på den. Yes, love life!!!PENA


- Hvordan har din dag vært?

LykkeKjøpte denne her om dagen, synes den var så fin. Skal finne en fin plass til den på rommet! Har noen andre nye innkjøp som jeg kjøpte i helgen også. Kan vise det om dere vil se?

Video

På søndag hadde jeg som sagt bursdag, og da lagde Rebecca en utrolig søt video til meg med masse bilder og klipp. Den var så søt og jeg ble utrolig glad for at hun gadd å lage den til meg. Det er sånne ting man blir ekstra glad for å få, right? 

Her er den:
 - Hva synes du om videoen?

15 år!!

Da var jeg også blitt 15 år! Ikke det at jeg merker noe forskjell, haha. Ble vekket med frokost og gaver på senga, og snart skal jeg begynne å ordne meg. Skal feire familiebursdag sammen med lillebroren min i dag :-) Så håper jeg alle får en fin søndag, det skal jeg ha! Vi snakkes.

 

Bilder fra bursdag

Hei! Var i bursdag til Rebecca og Silje i går, veldig koselig. Vi spiste, snakket, koste oss og danset masse! Var helt død i beina når jeg kom hjem til Rebecca, sov der i natt. Imorgen er det min tur til å fylle 15, gleder meg :-)

Litt bilder fra bursdagen:

Jeg, Martine, Silje og Rebecca


Radka og Marie, søte jenter!


Martine, Rebecca og Silje!

- Hva synes du om bildene?

Endelig mars

Hei! Har ingenting å blogge om for tiden, så beklager for dårlige oppdateringer. Skal prøve å bli flinkerere! Kom gjerne med tips om hva jeg kan blogge om, trenger forslag.

I dag er det 1.mars, endelig. Mars er alltid en bra måned, da har jeg bursdag! Woho, til søndag blir jeg endelig 15 år! Skal i bursdag i morgen også, til Rebecca og Silje, også skal jeg mest sannsynelig feire bursdagen min med en venninne neste helg. Blir nok bra :-)
Har vært utrolig fint vær i dag også, endelig begynner det å gå mot vår og sommer!- Gleder du deg til våren?

Christine Engebretsen

15, Fredrikstad

Christine Engebretsen. 14, snart 15 år. Spiller håndball og liker å være sammen med venner. Spør om du lurer på noe!

Kategorier

Arkiv

hits