februar 2012 (♥ av Christine Engebretsen)


♥ av Christine Engebretsen » februar 2012

februar 2012

Outfit 28/2 - 12
Skjorte fra Gina Tricot // Bukse fra Pieces // Smykke fra Bikbok

- Synes?

Trening next

Hei. Nå er jeg faktisk ute og går, så blogger fra mobilen. Skal på trening, men flinke meg har glemt alt hos mamma, så må innom der først. Har vært forkjøla siden lørdag, så sto over treninga i går. Har ikke trena på lenge nå, så det blir deilig :-) Må ta det litt rolig da, med tanke på at formen ikke er helt på topp.

Har tatt outfitbilder, som jeg kan legge ut senere. Hvis noen er interesserte?

Deilig vær i dag, skikkelig vårfølelse!!

Så var den ferien over..

Hvorfor må alle ferier og helger gå så fort, mens hverdagene føles som en evighet? Da var vinterferien over for i år, og en ny uke er i gang. Hadde en veldig fin vinterferie, så skal ikke klage, men hadde ikke gjort noe med noen flere dager med ferie.. 

Er så utrolig trøtt i dag, noe jeg forsåvidt har vært siden torsdag. Snudde døgnrytmen min helt de siste dagene i ferien.. Sov ca. 4-5 timer på to døgn, og jeg har bare døgna en gang før tror jeg? Haha, uff. Må i hvertfall sove noen timer nå, strever med å holde øynene oppe og jeg er rett og slett død. Etter det skal jeg bruke resten av kvelden på å øve til RLE prøve som vi har imorgen, noe som ikke frister i det hele tatt.. - Var deres ferie bra?

Ny neglelakk

Hei. Beklager for dårlig blogging i helgen, men har ikke orket å blogge. På fredag kjøpte jeg meg litt nytt, bare småting da. Fikk kjøpt meg en fin neglelakk som jeg er veldig fornøyd med. Tenkte jeg kunne vise dere den!
Det er en pakke med tre neglelakker, som dere ser over. Man kan kombinere de, eller ha de hver for seg. Jeg har brukt den blå neglelakken også har jeg tatt et lag med glitter over.Resultat:

Den er fra h&m og kostet 39 kr.

- Hva synes dere? 

Heisann, mine vakre Engler!

                                         -- Martin Eikrem --


Hei.

Siden Christine er litt trøtt og slapp og alt det der.,. så benytter  jeg denne sjansen til å skrive et innlegg på verdens beste blogg. Tenkte jeg skulle ramse opp noen positive og negative ting om denne jenta. 


  • Hun er litt rar, som alle vet.
  • Humørspreder!!!!!:D:D
  • Hun blir meget fort sur, noen ganger vil hun til og med ikke si hvorfor hun er sur! :( Det er dumt

Det var det, orka ikke mer idag. 

Og et bilde til slutt daa. Av Christine selvfølgelig, mitt favorittbilde. 

InspirasjonHenter så mye inspirasjon fra weheartit! Er jeg den eneste?

Mine naturlige krøller..

Som jeg har skrevet før og som de fleste sikkert vet, så har jeg krøller. Hadde helt rett hår frem til jeg var rundt 11, så fikk jeg fall i håret. Så ble det mer og mer fall, og til slutt masse krøller. Har arvet det etter mamma, men hun hadde det i ca 6-7 år, også forsvant krøllene. Håper mine forsvinner også, jeg hater de, bokstavelig talt. Alle venninne mine sier at de er fine, søte og alt det der, men nei. Det ser bare så dumt ut på meg, og jeg ser mye mindre ut.. Haha.

Man vil alltid ha det man ikke har, right? Før hadde jeg så utrolig lyst på krøller, men når jeg først fikk det så ville jeg ikke ha det i det hele tatt. Rart det der..

Disse bildene er tatt på torsdag forrige uke, da lot jeg bare håret tørke og gjorde ingenting med det. De er tatt med iPhone, så kvaliteten er ikke så veldig bra, men det er bedre enn igjenting.
- Har du krøller?

Stikker til byen

Hei! Nå skal jeg en tur til byen med Albesa, Carine og Tina. Jeg må ta bussen litt før de, siden jeg skal til tannlegen, så har egentlig litt dårlig tid nå.. Har ikke tenkt til å kjøpe noe i dag, har brukt så altfor mye penger i det siste.. Men det blir nok koselig uansett, alltid koselig med de jentene ♥ Slang med noen fine bilder av meg.

- Hva skal dere i dag?

Winter


Alle bildene er tatt og redigert av meg.

- Hva synes dere om bildene?

Outfit 20/2 - 12
T-skjorte fra Bikbok // Cardigan fra Cubus


Ny olabukse fra Cubus


Ringen er gave fra Camilla

- Hva synes dere? 

Inspirasjon


// weheartit

Det er så deilig med ferie, kunne sove lenge og slappe helt av. Har nettopp spist frokost, så nå skal jeg trene litt her hjemme også dusje og ordne meg. Har ingen planer i dag, tror jeg bare skal være hjemme og slappe av i dag. Deilig det også :-) Kommer outfit etterpå! 

Fin himmel

Istad var himmelen så utrolig fin, så måtte forte meg ut og knipse noen bilder. Lenge siden jeg har sett den så fin, bare se:


Såå fin!

Fotoshoot

Rebecca sov hos meg i natt, og i går orket/rakk jeg ikke blogge. Vi var en tur i byen, så dro vi hjem til meg. Var så vidt innom her, tok på oss joggebukse og gummistøvler, så dro vi å leide film og tok sol. Senere dro vi til noen venner og bare slappa av og spilte kort. Når vi kom hjem, var vi så slitene og trøtte begge to, så sovna nesten med en gang..

Sto opp ganske sent i dag, så spiste vi frokost, ordnet oss og tok litt bilder i det fine været! Her er noen:
Love you   

- Hva synes dere om bildene?

Sleepover

Hei! Endelig ferie, såå deilig. Skal sove hos Rebecca i dag, fin start på ferien. Vi har vært en tur i byen og på kino. Vi så "young adult", og den falt ikke i smak hos oss.. Skjønte ingenting, og alt var egentlig bare helt surrete. Men koselig var det jo! Nå slapper vi bare av, skal snart ned å lage oss taco. 

- Hva gjør dere i kveld? Outfit 17/2 - 2012


Cardigan // Bikbok  Bukse // Gina Tricot  Topp // Bikbok

- Synes? 

Endelig!

Hei. Nå har jeg kommet hjem fra skolen, fått spist litt og dusja. Senere i dag skal jeg bare jobbe med lekser.. Var jo syk mandag og tirsdag, så har en del igjen.

Til overskriften. Endelig har jeg fått fiksa dataen min! Gud, så deilig det er. Er ganske lei av å måtte bruke lillebroren min sin hele tiden, og tror nok han er veldig enig. Jeg har også fått ordna kameraet, tror jeg. Skal prøve det ut etterpå. Så imorgen skal jeg prøve å legge ut outfit, om dere vil? :-) 


Thumps up! Har ingen bilder på denne dataen enda, hehe...

EDIT: Jeg har ikke klipt meg.. Haha, lekte litt kul i går. Men jeg skal til frisøren snart for å klippe meg, så kanskje jeg klipper meg sånn som på bildene under, men samtidig vil jeg spare! Dilemma. 

Klipt meg!!!

Dro tidligere fra skolen i dag, siden jeg skulle på MR. Etter det dro jeg innom frisøren for å klippe meg. Det ble ganske kort, vet ikke helt hva jeg synes.. Vet håret mitt ser oransje ut på bildene, men det var noe med lyset!

Hva synes dere?

Åh, det er så fint vær i dag! Synes nesten sola varma litt i dag. Senere i dag skal jeg og jentene spise på chang cheng, også skal vi se FBK-Larvik. Tror det blir veldig koselig, gleder meg hvertfall :-)

Vi snakkes, kos dere i dag!

Photos; friends


Love my friends

Har brukt litt tid på dette innlegget ja.. Synes det er litt kult med slike bildekollasjer(?) innimellom. Haha, og gjett hva? Tror jeg har fått ordnet kameraet, sånn ca. hvertfall. Og siden jeg fortsatt er syk, tenkte jeg at jeg skulle ta litt bilder, det er jo så pent ute nå. Men.. så har jeg glemt minnekortet mitt hos mamma, så gikk den planen i vask.

Beklager dårlig blogging, men det skjer virkelig ikke noe for tiden. Jeg er syk, noe jeg har vært siden fredag. Mobilblogging og iPhonebilder blir kjedelig.. Skal komme sterkere tilbake neste uke, lover! Da er det jo ferie også, woho!!!

- Hva synes dere om bildene?

Svar på spørsmålsruden DEL 2

Hva liker du best med skolen? At vennene mine er der, hadde aldri overlevd skoledagen uten de!

Hva liker du best med håndballen? Det å mestre noe er jo en utrolig deilig følelse. Vi jentene på laget har det veldig bra sammen, det er godt samhold i laget. Cuper og kamper er jo alltid også gøy :)

Har du begynt å spille igjen? Hvis du har det, hvordan er det å spille igjen? Hvis ikke når kan du begynne å spille? Har ikke begynt å spille enda nei.. Tar nok litt tid, kanskje til våren/sommeren. Målet er å spille Fredrikstad Cup 2012!

Hvilket år har vært ditt beste? Tror det må være 2010..

Synes om jenter som bruker for mye brunkrem? De får gjøre som de vil, men for mye brunkrem er ikke spesielt fint, synes jeg da.

Hvilken håndballcup er den beste du harr vært på? hvorfor? Fredrikstad cup og Norden cup 2010! Fredrikstad cup er et høydepunkt hvert år! Alltid like gøy, mange koselige mennesker, nesten alltid fint vær og selvfølgelig håndball! Blir ikke bedre :-) Norden Cup 2010 var veldig bra, selvom jeg bare fikk vært der 2/4 dager. Det er bare fire lag fra Norge som blir invitert, så det var jo stort. I tillegg spilte vi mot de beste lagene i Sverige, Danmark, Island og Finland! Vi kom på 6.plass, noe som var veldig bra :-)

Hva er din beste egenskap? Jeg har veldig lett for å bli kjent med nye mennesker og har mange gode venner!


Hva er din største frykt? Det må være å miste noen jeg er glad i..

Noen venner som har forandret deg? ( både positivt og negativt) Selvfølgelig er det det, alle forandrer seg på hver sin måte. Nevner ikke navn her..

Har du dyr/ vil du ha ? i så fall åssen? Hadde en katt, men den forsvant..

Syns du selv at du er bertete?
Nei, ikke spesielt berterte.

Fornøyd med utseende ditt? hva ville du forandret og hvorfor? Jeg er ikke fornøyd med utseende mitt! Om jeg kunne forandret på noe, så ville jeg forandret på alt. Hvorfor? Aner ikke, klarer bare ikke å være fornøyd..

Føler du selv at du er snill mot alle? Jeg er snill mot de som er snille mot meg, for å si det sånn. Er noen frekke mot meg eller snakker dritt om meg, så later ikke jeg som at ingenting har skjedd og vi er bestevenner.

Yndlings fag? Mat og helse!

Er du fotogen? Haha, nei..

Har du dårlig elr god selvtillit? Dårlig.

Snittet ditt i år? Hehe, 4 blank

Hva gleder du deg mest til nå? Peter Wessel cup og ferie!

Er du sunn? Jeg er faktisk ganske sunn ja.

Hva gleder du deg mest til med sommeren? Ferie, Varme, sol, bade, venner, Tyrkia, Hvaler og alt det bra som hører til.


- Noe mer dere lurer på?

Photos

// weheartit.com

- Synes?

Lillesøster fyller 4 år i dag!

Hei! Fortsatt syk, så ikke forvent noe spesielt bra blogging..

I dag blir lillesøster 4 år! Det har gått så fort, synes ikke det er lenge siden hun ble født.. Det er jo også morsdag i dag! Har vært så dårlig på å huske det tidligere, men i år var jeg tidlig ute med gave og kort :-) Er hos pappa nå, skulle egentlig ned i bursdagsselskap til mamma og Oda, men må ligge hjemme i sengen..

- Husket du på morsdagen?

Syk igjen..

Har klart å bli syk igjen, denne gangen er det influensa.. Lenge siden jeg har følt meg så elendig. Føles ut som at kroppen ikke fungerer eller duger til noe.. Orker ikke sitte på datan når jeg er i den formen her, så da blir det dårlig med blogging.. Kommer sterkere tilbake når jeg er frisk igjen!

Her er noen bilder fra jeg var servitør på ballet i går. Alle var så utrolig fine, og jeg gleder meg kjempe masse til vårt ball neste år!! Litt kjipt at jeg ikke var i form, så jeg måtte dra hjem før..

Fine Anniken og Sofie!!

Ikke helt min dag..

Hei! Blogger fra mobilen nå, har nemlig ikke data lenger. Kjøpte ny forrige uke, og den har klikka helt selvfølgelig.. Kameraet mitt funker heller ikke! Kan ikke gå inn på innstillinger og når jeg har på "auto", altså med blits så bare henger kameraet, og det kommer opp noe som "finner ikke ekstrablits" eller noe.. Skjønner ingenting.

Ellers er jeg frisk igjen, så var på skolen i dag. Var en grei skoledag, siden vi som skal være servitører imorgen var 4 timer og hjalp til med border og diverse ting. Var så sliten når vi endelig var ferdige. Skal fortsette imorgen, da skal vi være der hele dagen! Så er det konf møte etterpå, noe som ikke frister i det hele tatt..

Nå ble det mye klaging her, haha. Noe positivt er at jeg er frisk igjen og det er snart helg! :-) det blir deilig! Skal sove hos Rebecca til lørdag også, gleder meg!

- hvordan har din dag vært?

Svar på spørsmålsruden DEL 1

Herligste 96'er? Mange herlige 96'ere. Men Ariz  og Sofie må være de jeg har best kontakt med nå for tiden!

Hvem stoler du 100% på? Mine nærmeste venner og familie

Dine beste venner? Regner med at de vet selv hvem de er :) 

Nevn 3 positive og 3 negative ting om deg selv. Positivt:Utadvendt, glad og omtenksom. Negativt: Ekstremt rotete, dårlig hukommelse... og sliter med dårlig selvtillit.
Hvorfor begynte du å blogge igjen? Vet egentlig ikke, følte bare plutselig for det..

Gleder du deg til å servere på 10.ballet? Gruer meg mest..

Hvem mener DU er best på laget ditt? Blir veldig vanskelig å velge ut, for jeg synes alle er gode på hver sin måte. Vi har veldig mange gode jenter, så vil helst ikke velge.Favoritt sang for tiden? Hører på utrolig mye forskjellige sanger, men de jeg hører på mest nå for tiden er denne.

Favoritt dessert? Jeg er faktisk ikke glad i desserter, liker nesten ingen kaker.. Men kanskje krydderkake.

Din beste venn? Jeg har ikke bare en beste venn, men er så heldig å ha flere!


Hva er det du liker ved deg selv? At jeg er utadvendt og flink til å bli kjent med nye mennesker..

Og hva liker du ikke? Det er så mye. Liker ingenting ved utseende mitt, liker ikke beina mine, liker ikke at jeg er så pingle og redd for så mye,  liker ikke at selvtilliten min er så dårlig ++

Liker du klassen din? Utrolig fornøyd med klassen  min :-)

Fanta vs urge? Hehe! Fanta, lett.
Noen spesielle steder du vil reise? Har veldig lyst til å dra til London, New York og Paris!


Gleder du deg til konfirmasjon?? Hva håper du mest på av gaver? Ja, gleder meg! Skal få løkenbudnaden, det var noe jeg ønsket meg veldig. Ellers ønsker jeg meg selvfølgelig penger.

Kan spørre i dette innlegget om dere lurer på noe til del 2 :-) 

Syk..

I dag er jeg syk, var hjemme fra skolen. Føles ut som om noen har mørbanka meg, har så vondt i kroppen.. Har som dere sikkert skjønner ikke gjort så mye i dag.. Mamma har bursdag i dag da. Stakkar, måtte bruke dagen sin hjemme med meg og lillesøster. Hun ble fornøyd da, når vi bakte muffins og lagde god mat! Gratulerer med dagen mamma, veldig glad i deg ♥ 
Mor kom en tur på besøk, koselig :-)

- Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Outfit 6/2 - 12

Har ikke vært på datan før nå, derfor sen oppdatering. Sovnet i to timer når jeg kom hjem fra skolen, våknet opp med feber og utrolig vondt i kroppen. Lillesøster er syk også, så er kanskje ikke så rart om jeg blir syk. Føler meg ihvertfall ikke bra! Nå skal jeg ta meg et langt og varmt bad, også skal jeg sove og prøve å bli frisk. 

Dagens outfit:


- Synes?

Wants fra Bikbok

Har tittet litt på forskjellige nettbutikker, synes det er mye mer utvalg på nettet enn det er i butikkene. Bikbok har alltid vært en av mine favorittbutikker, har masse fine klær derfra. Her er noen favoritter jeg fant på siden.
Hva likte du best?

Husk spørsmålsrunden HER

Outfit
Genser og bukse fra Gina Tricot  Skjorte fra Bikbok Ring og Smykke er gave

- Synes? 

Kos med besti

Hei!

I dag har jeg vært en tur i byen med jentene mine. Veldig koselig som alltid! Fikk kjøpt med en overdel som jeg er veldig fornøyd med, dere får se den senere. 

Nå sitter jeg hos Albesa, skal sove her i natt. Kosekos! Vi har nettopp spist og sitter på hver vår pc og bare slapper av. Skal til noen venner senere, må bare la maten synke litt. Er så sykt mett! Har tatt outfit bilder også, så det kommer i kveld :-)
Love you   

- Hva gjør dere i kveld?

Glitter og stas
// tatt og redigert av meg

- Synes? 

That awkward moment when..
Haha, noen som har opplevd noe lignende?

Helg!

Endelig helg, så utrolig deilig! Denne uka ha vært tung og lang, har gledet meg til helgen helt siden mandag.. Er alltid så sliten på fredager, så er bare hjemme med familien og ser på de faste tv-programmene. Og i kveld skal vi spise taco, deilig! Favoritt maten min :-) 

Er det bare i Fredrikstad det har vært så kaldt i dag? Var hele 16 minusgrader til morgenen i dag! Woho, det er kaldt altså, holdt på å fryse ihjel i hele dag. Heldigvis var lærerene litt snille med oss, så vi fikk være inn i friminuttene. Kom hjem til ferdig grandis da, så det var en fin start på helgen.


Nice poseeGod helg søte lesere 

Inpirasjon

- Hva synes dere egentlig om slike innlegg?

Fortsett å still spørsmål her 

My room

Nå er jeg tilbake hos mamma, har fått ladet kameraet og tatt litt bilder. Går uten sminke og er skikkelig daff i dag, så droppa outfit og bilder av meg. Har vist rommet mitt før på bloggen, men har gjort om litt nå! Her er bilder:- Hva synes du?

Fysioterapeut og familiebursdag

Hei.

Har nesten nettopp kommet hjem, dro til fysioterapeuten rett etter skolen. Føler det går litt bedre med kne nå, så det er bra!

Om en time skal jeg i familiebursdag til søskenbarnet mitt. Blir koselig å se igjen resten av familien, en stund siden nå.. I kveld må jeg gjøre lekser, også må jeg prøve og legge meg tidligere, er så sykt trøtt på skolen. Har sovnet hver dag etter skolen denne uken omtrent, er så trøtt. Ja, nok om det. Grunnen til at det blir litt mye iPhonebilder og mobilblogging er fordi kameraet er tomt for strøm og laderen er hos mamma. Skal dit i morgen, så da skal jeg prøve å ta litt bilder. Vi snakkessss

- Hvordan har din skoledag vært?

Christine Engebretsen

15, Fredrikstad

Christine Engebretsen. 14, snart 15 år. Spiller håndball og liker å være sammen med venner. Spør om du lurer på noe!

Kategorier

Arkiv

hits