januar 2012 (♥ av Christine Engebretsen)


♥ av Christine Engebretsen » januar 2012

januar 2012

Spørsmålsrunde

Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde, så får dere spørre sjansen til å spørre om det dere lurer på. Jeg kommer til å svare på det jeg føler for, og håper dere skjønner hvor "grensen" går :-) Spørr i vei!

Good girl

Ny uke, nye muligheter. Eller skal jeg si ny uke, nye prøver og lekser. Startet mandagen med prøve i mat og helse, som gikk overraskende bra! Måtte være igjen på skolen siden jeg er servitør på ballet til 10.klasse, som er neste fredag. Vi fikk litt informasjon om hva vi skal gjøre, ha på oss, møte opp osv. Gruer meg litt, kommer garantert til å tryne eller noe, så standard meg.

Har nettopp spist og nå skal jeg pugge på samfunnsfag prøve som vi har i morgen. Senere i kveld skal jeg på trening, så må nesten begynne nå.. Skjønner heller ikke en dritt av det vi har om nå, så det går jo bra.

- Har du mye prøver for tiden?

Også må jeg bare meddele at Sofie Lundblad er en utrolig herlig jente, som jeg er veldig glad i<3 hun er litt småkul også.. Xoxo

Sunday

Hei!

Har ikke gjort mye denne søndagen, bare dusjet. Interessant.. Søndag har blitt en puggedag for meg de siste helgene, også denne helgen. Mat og helse prøve i morgen, yes. Samfunnsfag prøve på tirsdag, dobbel yes.

Har spist en god frokost da, smash<3 Hehehe, veldig smart. Er drit kvalm nå, men orka ikke gå ned å lage meg et rundstykke istad.. Men nå er det tilbake til puggingen, så snakkes vi i morgen! Kom nettopp på at jeg har en artikkel jeg skal levere i kveld også... ELSKER SKOLEN

- Hva gjør du denne søndagen?

Inpirasjon
// weheartit

- Hvor henter du inspirasjon fra?

Outfit


Skjorte // bikbok Genser // bikbok Bukse // Gina Tricot Smykke // Gave fra Camilla

- Synes?


HELG

Så utrolig deilig med helg! Denne uka har det vært veldig mye skole føler jeg, prøver og lekser, så det smakte godt med helg nå. Skal nyte denne helgen, sove masse. Imorgen blir det en bytur med jentene og store deler av søndagen går til pugging på prøve(r).

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, sov i tre timer når jeg kom hjem, var helt død. Så spiste jeg og tok turen til noen venner. Veldig koselig! Har ikke pc for tiden, så bruker lillebroren min sin når jeg får lov.. Som er ca.. aldri. Min er ødelagt, så skal kjøpe ny snart! Skal ta meg en dusj nå, skifte sengetøy også legge meg, så blogger vi imorgen :-) kan prøve å få lagt ut outfit, om dere vil?

Også må dere ikke slutte å kommentere, selvom jeg har begynt å blogge igjen.. Blir veldig glad for kommentarer og det gjør blogglysten mye bedre :-)

Mobilblogg

Hei! Vet ikke helt hvordan dette funker, men prøver ut mobilblogg nå. Til de gangene jeg er borte/ikke har data så er jo dette ganske smart! Den andre grunnen til at jeg mobilblogger, er fordi jeg er så sliten i dag. Var ikke i form i går heller, håper virkelig ikke jeg blir syk. Skal på konfirmasjonsmøte senere i kveld, og før det skal jeg rekke å gjøre en del lekser, spise og skifte. Gleder meg veldig til helg nå, trenger det :-)

- hva synes dere om mobilblogg en gang i blandt?

Bilder fra kampen

Okei, må nok skuffe dere.. Skulle jo ha med meg kameraet, men tror dere ikke jeg glemte det? Kom på det når jeg satt i bilen og vi hadde kjørt halvveis. Flott, bra Christine. Tok noen med iPhonen da, så dere får klare dere med disse..


Camilla Herrem   Ikke vært i form i hele dag, så legger meg nå.. Natta

FBK - Byåsen

Hei! Nå drar jeg snart til Kongstenhallen for å se på Fredrikstad Ballkludd mot Byåsen. Gleder meg ekstra til å se Camilla Herrem. Skal dit sammen med flere jenter på laget, så det blir sikkert koselig. Holder på med et innlegg "om meg", som jeg tror kommer i kveld eller i morgen. Tar med kameraet, så viser jeg bilder i kveld :)- Hva skal du i dag?

Trening og sånn

Hei. Nå er jeg kommet hjem etter er kort skoledag. Tirsdag er den eneste dagen jeg slutter 14.00, resten slutter jeg 14.50. Det er fordi jeg går i college klassen, kan fortelle mer om det senere.

Måtte lage meg litt mat, siden jeg snart skal på trening, og jeg er ganske lat når det kommer til matlaging. Liker det lettvindt. Håpet på at vi hadde pizza i fryseren... Men nei... Endte opp med toast.
Heheh, misslykka....Og snart er det trening med jentene igjen! Jeg kan ikke trene "vanelig", siden jeg har operert i kne. Driver derfor med stabisiering og opptrening av kneet mitt. I tillegg sykler jeg og tar masse styrke, som gjør at jeg er sinnsykt støl om dagen. Har gått fra å trene 1 dag i uka, til 5-6 ganger, grei overgang. Men det er gøy å være i gang igjen, nå går det bare fremover :)Også bare for å avslutte dette meningsfylte innlegget, legger jeg inn et veldig vellykket bilde av meg. Haha, morsom i dag as! Hade, snakkes


 - Har du trening i dag?

Hei

Da var jeg her igjen da. Klarer visst aldri å legge bloggen helt til side jeg, føler en slags trang for at jeg blogge. Men nå er det nytt år, og mange nye muligheter. Ble mange dårlige måneder med blogging i fjor, pga. forskjellige private grunner. Nå er det lagt til side, jeg har slettet alle bilder og innlegg og er klar for å begynne på nytt. Skal prøve å få det til å funke denne gangen! 

Vil du lese bloggen min? Igjen... hehehe

Christine Engebretsen

14, Fredrikstad

Christine Engebretsen. 14, snart 15 år. Spiller håndball og liker å være sammen med venner. Spør om du lurer på noe!

Kategorier

Arkiv

hits