Blogg (♥ av Christine Engebretsen)


♥ av Christine Engebretsen » Blogg

Blogg

svart hvitt


VIDEO

I går overnattet Marie hos meg. Vi dro til butikken for å kjøpe inn masse frukt, sjokolade og potetgull. Vi spilte også inn flere klipp på Photo Booth, så laget vi en video ut av det. Haha, vi er mildt sagt noe for oss selv.. Har vært veldig koselig som alltid. Nå skal vi snart lage oss frokost, så kommer Marius til meg senere i dag :-) Håper dere liker videoen!

 

Innkjøp fra Oslo

Litt sent, men her er innkjøpene fra Oslo.


// bikbok
// bikbok

// gina tricot
// carlings


// bikbok

Kjøpte spenner, stikker og undertøy også, men gadd ikke ta bilde av det. Hva synes du og hva likte du best?

Fotoshoot

Hei dere! I går var jeg og Camilla ute og tok litt bilder. Vi tok i en åker denne gang, og bildene ble ganske bra! Har planer om å dra ned en annen dag hvor det er solnedgang, tror det kan være ganske fint :-) Her er noen av bildene vi tok:


Hva synes du om bildene? Innkjøpene fra Oslo kommer i kveld! 

Oslotur

Hei! I går var jeg og Tina en tur i Oslo. Vi skulle egentlig en tur innom Norway Cup også, men orket ikke alikevel. Så vi shoppet, spiste på Fridays og koset oss. Var en veldig koselig tur! Tenkte jeg kunne vise innkjøpene senere i kveld, om noen er interesserte? 

Bildene er lånt av Tina, som også har fått seg blogg. www.tinakr.blogg.no, sjekk den ut!

Fisketur

Hei! I dag har det vært dårlig vær i hele dag, så har bare slappet av inne på hytta. På ettermiddagen ble været litt bedre, så vi dro ut på en fisketur. Var min første fisketur for i år, og blir nok min siste. Men det var koselig, og vi fikk masse fisk! Til og med jeg fikk napp, haha. Etterhvert kom regnet tilbake, så da tok vi veien hjem igjen. 

1/8/2012Da har jeg endelig kommet meg ut på hytta. Det er så utrolig fint her, og jeg koser meg alltid. Båtturer, fisketurer, kortspilling, bading, filmer og det som hører til på hytter. Mangler bare sommerværet, men det er ikke mye å håpe på heller. Denne sommeren har vært helt tragisk. Har kanskje hatt 4-5 fine dager på over 1mnd. Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen heller.. Får bare nye de siste ukene så godt jeg kan!

Hva synes du om bildene? 

Norway Cup


Hadde en bra dag på Norway Cup med jentene i går! Var veldig heldig med været også :-) Nå stikker jeg på Hvaler en ukes tid! Skal prøve å få blogget litt derfra også. 

Larkollen

Nå har jeg vært en uke på Larkollen. Var relativt kjedelig, så er deilig å være hjemme. Skal bare være hjemme til tirsdag, for da går turen til sommerparadiset, nemlig Hvaler. Imorgen skal jeg på Norway Cup med noen venninner, så det blir koselig. Tar med kameraet, så skal prøve å ta litt bilder til dere :-) Bloggeees

Photoshoot

Hei! Fra i går til i dag har jeg sovet på hytta til Marie. Vi grillet, snakket, lo, tok bilder og koset oss! Var utrolig koselig å se henne igjen, alltid koselig med en så herlig jente. Vi er forresten tre-meninger, hihi. Her er en del bilder vi tok:- Hva synes du om bildene?

YO BITCHES

Carine is back on track. Savna meg eller? Hehe, neida..

Christine sitter i dette øyeblikk og krøller håret og snakker med Tina. Tina sitter i dette øyeblikk og klager over håret sitt. Nå ler de begge, hehe. Vurderer å lage meg blogg selv da, siden det er så interessant å lese om hva jeg gjør etter skolen. Hehe, tulla. Som dere kanskje har fått med dere, så er Christine veldig lat når det gjelder blogg. Sier ho skal skjerpe seg, blogger et innlegg hver andre uke. Uff altså.
Men jeg legger ut noen bilder dere aldri har sett av Christine før, kanskje ho blir litt sur, men det går bra.

 

Tror ho er kul vettu.


Søt da. 


Så enig


Her har du kjæresten til Christine. Må være på bloggen han også!


Ho var trøtt ho.


Her har du Tina. Søt ho også.


Vet ikke helt hva jeg skal skrive jeg..


Burde vinne norges søteste kjærestepar.


Oisann 


Over og ut, hade

Kost kveld i går

Hei! I går var jeg en tur i byen, også var jeg ute og spiste med Sofie og Ariz. Ariz hadde bursdag i går, så vi feiret henne. Etter vi hadde spist dro vi hjem til Sofie, bare slappet av, tok bilder og pratet. Veldig koselig! Jeg har sovet hos Sofie i natt, og vi prøvde å døgne i natt, så vi er greit slappe nå.. Ikke særlig smart, haha. Har nettopp spist grandis til frokost, og snart kommer bestemor å henter meg. Skal sove der i natt :-)- Hva gjorde du i går?

Lenge siden nå..

Hei dere! Nettet i Tyrkia var ikke akkurat mye å skryte av og det tok nesten 5 min for å laste opp et bilde, noe som ble veldig irriterende.. Kom hjem 6.juli, altså fredag morgen og på mandag dro vi på Larkollen, det er her jeg er nå. Fredag og søndag var jeg sammen med Marius, veldig deilig å se han igjen. Lørdag var jeg sammen med bestekompisen min, Ola, noe som også var veldig koselig! Mandag før vi dro på hytta var jeg en tur hos Sofie, kjempe koselig. Så dagene siden jeg kom hjem har jeg brukt til å møte venner og kjæreste igjen, håper dere skjønner det :-)

Nettet på hytta er også treeegt, men kan prøve å få laget noen innlegg fra Tyrkia der jeg deler det opp om hva som skjedde/hva vi gjorde osv med bilder. Høres det bra ut?

Vi snakkes!

Koser meg

Har det veldig bra her nede i Tyrkia, varmt og stor sol hver eneste dag. Tror det var nesten 40 grader hver dag, og det var nesten for varmt.. Men skal ikke klage, har hørt at været hjemme i Norge ikke akkurat er på det aller beste. Brun begynner jeg også å bli, så er fornøyd. Er forresten her med noen vennepar, og en del familiemedlemmer, som selvfølgelig gjør det enda bedre. Håper dere koser dere :-) 

Noen bilder fra de siste dagene:
Verdens beste pappa!

Nå stikker jeg på stranda, vi snakkes!

Turkeeey

Nå har vi skaffet internett på hotellet, så nå blir det blogging. Ikke så mye selvfølgelig, men skal prøve å oppdatere litt hvertfall. Det er veldig fint her, og ikke minst varmt! Storkoser meg :-) Her er noen bilder fra i går:

Hvordan er været der du er? 

Outfit 19.juni 2012

I dag har det vært varmt og deilig vær her i Fredrikstad, får bare håpe det holder seg en stund. Hadde en chill skoledag i dag, leverte inn bøker og spilte fotball. Senere i dag skal jeg til Marius før jeg drar til Tyrkia i to uker på torsdag.. Håper det er nett der vi skal være, sånn at jeg får blogget. Hvertfall - her er dagens outfit:

Synes?

Svart hvitt eller vanlig?

I dag har vi vært på Vispen med klassen, noe som var veldig kjedelig. Overskyet, kaldt og ingenting å gjøre. Lå og halvsov hele tiden med pledd og pute, haha. Har hvertfall endelig kommet meg hjem! Vet ikke helt hva jeg skal blogge om, så har redigert litt bilder. Jeg synes noen bilder blir så mye finere når de er i svart/hvitt, mens andre er mye finere med farger. Tenkte jeg kunne legge ut noen og høre deres mening :-)

Nr.1 
Nr.2
Nr.3
Hva var finest?

Husk spørsmålsrunden! 

Bilder fra helgen

Hva synes du?

I går

Hei. I går rakk jeg ikke å blogge, siden jeg så vidt var hjemme. Hadde fotballturnering på skolen, så dro rett hjem å dusjet, pakket og ordnet meg. Dro til Camilla, så møtte vi Marius og Gabriel. Kjøpte inn til taco, leide film og kjøpte masse digg, før vi dro til Gabriel. Var en utrolig koselig kveld! Må gjentas.

Senere tok jeg bussen til Rebecca, hvor vi igjen dro i bursdag. Ble kjent med noen nye folk, som alltid er koselig :-) Nå ligger jeg og Rebecca i senga å slapper av, jeg skal sove her hele helgen så det blir bra!


  

Hva skal dere i helgen?

 

Bowling med laget etterpå

Hei! Etterpå drar jeg og jentene på håndballaget på bowling. Skal bestille pizza også, så tror det blir veldig koselig. Gidder ikke ta med meg kameraet denne gangen, kommer sikkert til å glemme det bort uansett. Har vel egentlig ikke noe mer å si... enn at jeg synes de dagene vi har på skolen nå er så sinnssykt unødvendige. Vi gjør ingenting. Imorgen er det fotballturnering, så er det å levere inn bøker, rydde klasserom, og en tur til Vispen. Åhh gi meg sommer!!! Bare en uke til jeg drar nå da, fyy som jeg gleder meg. Flere som gleder seg til sommerferie?


Haha, photobooth

SPØRSMÅLSRUNDE

Setter i gang en spørsmålsrunde, så nå er det bare til å stille masse spørsmål :-) Deler det opp i flere deler, og regner med at hvertfall den ene kommer på video. Men det er bare om jeg får inn nok spørsmål, så still i vei!

L.O.V.E- Hva synes du om bildet?

Mandag

Er jeg den eneste som sliter med å komme meg opp på mandags morgen? Mandag er alltid en tung dag, er trøtt så og si hele dagen og det ender alltid med en powernap når jeg kommer hjem fra skolen. Er ferdig med det meste av skolearbeid før sommeren, så det er deilig. Har bare igjen en musikkprøve imorgen og hjemmeskole på onsdag! Nå stikker jeg snart på trening, noe som ikke frister så veldig.. Var ute og jobber med mamma i går, og jeg ble så sliten og kvalm at jeg følte meg helt dårlig. Tror jeg også dro på meg en strekk eller muskelknute i låret.. Haha, flinka! Blir nok deilig når jeg får kommet i gang :-)

I dag er det også akkurat 10 dager til jeg reiser til Tyrkia!! Ahh, gleder meg utrolig mye. 2 uker nede i varmen skal bli helt fantastisk! Skal bli så bruuun, haha, det er sommerens mål - å bli skikkelig brun! Hva synes du om mandager?

Gårsdagens outfit

Var en veldig koselig bursdag i går, med fine jenter! Dette hadde jeg på meg:
Shorts fra Gina Tricot // Smykke er gave
Topp fra Bikbok // Blazer fra h&m


Sko fra Converse

Hva synes dere?

Bilder fra telttur


Fine Susanne!


Camilla, Philip og meg
Albesa, Sara, meg og Camilla
Hahaha, søøøte


Carine, Amalie, Sara, Philip, Camilla, Tina, Albesa og meg


Søte Susanne og Thea!

Som sagt var teltturen veldig bra, og vi var utrolig heldige med været. Humøret blir så mye bedre når været er bra, noen som er enige? Hvertfall, i kveld skal jeg i bursdag til Thea og Susanne. Skal ordne meg sammen med Camilla, men vi skal ordne noe greier først, så drar til henne om ikke så veldig lenge. Blir sikkert koselig, tar med meg kameraet så kan jeg vise bilder i kveld/morgen :-) Ha en fin dag!

Hva skal du i dag? 

Video

Alle må se denne videoen, denne jenta er rååå. Carine Andersen alle sammen!!! 

Telttur

Hei! Fra onsdag - torsdag var jeg på telttur med klassen. Vi var på Solhaug, og det var utrolig koselig! Var egentlig ganske skeptisk i førsten, men det gikk over alle forventninger. Vi grilla, bada, prata, hadde konkurranser, spilte fotball og til og med noen nakenbada! Haha, var en minneverdig tur. Hadde med meg kameraet, så legger ut bilder i kveld :-) Nå må jeg ordne meg, før jeg skal til Marius. Vi snakkes!
Gamle bilder.

Vil dere se bilder fra teltturen?  

Telttur

Har ikke fått blogget de siste dagene, har nemlig vært på telttur med klassen. Glemte helt å si ifra.. Det var i hvertfall utrolig koselig! Jeg var ganske skeptisk i førsten, men det gikk over all forventning, og var veldig vellykket. Vi var på Solhaug, som var et veldig fint sted. Måtte sykle dit, og det var rett og slett helt forferdelig. Jeg var så sliten når vi kom frem.. Heldigvis kom mamma å hentet meg på vei hjem! Hadde med kamerat og tok masse bilder! Viser imorgen, nå skal jeg sove :-)
Liten smakebit. Vil du se resten?

Photoshoot

I helgen sov jeg hos Rebecca, noe som var veldig lenge siden og veldig koselig. På fredag tok vi turen ut i skogen for å ta litt bilder, og reaultatet ble ganske bra. Tenkte jeg kunne dele de beste bildene med dere :-) Shortsen og overdelen jeg har på meg er forresten nytt, elsker det! Kjøpt på Gina Tricot om noen skulle lure.


Fine bestevenninna

Hva synes dere om bildene?

Har jeg noen lesere igjen?

Gidder faktisk ikke å unnskylde meg igjen, for det blir bare alt for dumt. Gidder ikke komme med noen unnskyldning, fordi jeg har rett og slett ikke orket å blogge. Har ikke tatt meg tid til det. Men nå går det mot sommer, og blogglysten kommer tilbake. Gidder ikke love så og så mange innlegg, for det har jo vist seg at jeg ikke klarer å holde.. Det blir mye bra bilder nå som det er fint vær, og jeg ønsker å dele ting med dere! Så jeg lurer bare på om det egentlig er noen som fortsatt leser bloggen min? Eller som kommer til å begynne å lese om jeg begynner igjen? skrik ut i kommentarfeltet, så snakkes vi mest sannsynelig   


Konfirmasjonsbilder

Har allerede vært i tre konfirmasjoner, og alle tre har vært veldig fine. Skal i hele fire til, så kommer nok til å komme en del bunad-bilder i denne perioden. Her er noen bilder fra de konfirmasjonene jeg har vært i så langt! 
Meg, Marie og Linnea.
Camilla, meg og Carine.


Fine jentene mine!

Dette var bare noen av veldig mange.. Hva synes du?

Fra nå av

Skal jeg prøve å blogge hver dag. Haha, blir flau over meg selv over hvor dårlig jeg har vært i det siste.. Har vært mye som har skjedd, med konfirmasjoner og skolen. Har selv konfirmasjon til lørdag, så nå er det masse forbredelser som skal gjøres ferdig. Tenkte bare å si at jeg prøver å begynne igjen nå, så håper dere vil fortsette og lese :-) Legger ut flere bilder fra konfirmasjonene jeg har vært i senere, om dere vil. Vi snakkes!

MacBook Pro

Hei! Har vært og fått hentet kameraet mitt nå, så skal prøve å få blogget litt bedre. 

På lørdag var jeg å kjøpte meg MacBook. Endelig! Endte opp med Pro, 13 tommer. Skulle egentlig ha 15, men tror det er mye lurere for meg som bytter fra mamma til pappa annenhver uke og ta 13. Den er minst like bra, og så superfin! Jeg er så fornøyd, LOVE IT.
 

Pause over

Skulle egentlig bare ha pause til helgen, men det ble visst litt lenger. Har vært mye som har skjedd i det siste, spesielt med tanke på skolen. Masse prøver, innleveringer, fremføringer og lekser. Er ferdig med det meste nå, så det er deilig. 

Nå har Tina nettopp dratt hjem. Vi har tatt sol, spist pizza, pratet og koset oss, koselig tirsdagskveld! Får vel snart komme meg i seng, med tanke på at døgnrytmen min er helt på tur.. Har ikke kameraet mitt akkurat nå, det er hos Camilla. Skal få hentet det i løpet av uken, så da blir det bedre blogging :-) Snakkezzz

Stressende uke

Denne uka har vi utrolig mye på skolen, og jeg må derfor priotirere skolen fremfor blogging. Tror det blir dårlig med blogging denne uka, men skal være tilbake igjen når helgen kommer! Ha en fin uke :-) 

Photos #2Today I don't feel like doing anything

Siste dagen i ferien.. Blir trist av å tenke på at det skole i morgen, hadde vært helt greit med en uke til med ferie! Sovnet alt for sent i går, fikk ikke sove, og sto opp sent i dag. Ikke særlig smart, med tanke på at jeg skal opp klokken 7 imorgen, haha. Er ikke helt bra i dag heller, så skal bare slappe av og se noen filmer kanskje, nyte de siste timene med ferie. 

I nuet

Frokost


Og dagens fine outfit

- Hva skal dere i dag?

Ukens spørsmål

Tenkte og begynne med "ukens spørsmål", der hvor jeg svarer på spørsmål dere lurer på, som egentlig sier seg selv. Kommer til å gjøre det en dag hver eller annenhver uke, kommer an på hvor mange spørsmål som kommer inn. Begynner med og svare på noen som har kommet inn den siste tiden :-)

- Hvor er veska di fra?

Den er fra h&m, men kjøpte den for 2 år siden eller noe, så tror ikke den er i butikken lenger.

- Utrolig fint, hvor er det fra? :D <3

Dekselet er fra NetCom Shops

- Hvor kjøpte du naglene?

De kjøpte jeg på Panduro :-)

- Hvem ble dronning og konge på det ballet du serverte på?
Sofie ble dronning og Mathias ble konge!
 
Noe du lurer på til neste gang? 

Photos

Var ute og tok noen bilder med jentene i går. Her er et lite utvalg:

Vil du se flere? 

Nytt deksel

På onsdag kjøpte jeg meg et nytt deksel til iPhonen min. Var så utrolig lei det jeg hadde, så da var på tide med et nytt. Er selv veldig fornøyd, hva synes dere?

 

Dagens antrekk

Hei! Vi sto ikke opp før halv 1, spiste frokost ved 2-tiden og kom oss ikke ut av huset før ved 6-tiden. Haha, slækkinger sa du? Vi dro en tur til Hanna, der vi bare satt og snakket, danset og prata, før pappa kom og hentet meg. Fikk tatt outfit bildet før jeg dro, så her er dagens antrekk: 


 

Skinnjakke fra Urban // Converse fra Eurosko
Skjorte fra h&m // Bukse fra Cubus // Skjerf fra Pieces


Ring fra HellasHva synes du?

Kosekos

Hei ♥ Nå sitter jeg og Marie godt plantet i sofaen etter en utrolig koselig dag. Vi møttes i byen, gikk litt rundt og titta, satt oss ned på mc donalds og spiste og prata. Gikk også innom matbutikken og kjøpte med jordbær og sjokolae, yummi. Når vi kom hjem slappet vi bare av, før vi satt på filmen trust, spiste god mat og varmet sjokolade og dyppet jordbær. Tente også lys og satt på musikk, såå koselig! 


HTHaha, elsker dette bildet!

Har du hatt en fin dag?

Stikker til byen

Hei dere! Nå har jeg kommet meg opp av sengen, og skal snart få i meg litt frokost. Blir hentet av pappa rundt klokka 1, fordi vi skal dra og se på nye ting til rommet mitt, skal pusse opp. Gleder meg til litt forandring! Etter det kjører han meg til byen der jeg skal møte Marie. Skal sove hos henne i natt, så det blir kjempe koselig :-)

- Hva er deres planer for dagen? 
 

Ring fra Hellas


Bukse fra Cubus // Skjorte fra h&m // T-skjorte fra Bikbok

Ha en fin dag 
 

Yesterday

Hei! Dårlig blogger sa du? Oppdater hver 2 eller 3.dag, BRA CHRISTINE. Sier jeg skal skjerpe meg hele tiden og hvertfall oppdatere en gang daglig. Haha, skjønner ikke at folk gidder å lese bloggen min en gang. Rett og slett vært en elendig blogger..

I går var jeg sammen med Ola, Ole-Jacob og Camilla. Vi har snakket om at vi må møtes i en evighet, og endelig fikk vi det til. Dro til showtime for å leie film, ble en skrekkfilm som jeg ikke husker navnet på. Synes ikke den var spesielt bra, skjønte ikke helt sammenhengen.. Vi bestilte pizza, smeltet sjokolade og dyppet jordbær, spiste masse godteri og potetgull. Var en utrolig koselig kveld, må gjentas snart igjen :-) Hva gjorde dere i går?

Påskeferie og løken bunad

Hei og god påskeferie! Utrolig deilig, har sett frem til denne ferien siden vinterferien var over. Skal være hjemme i ferien, så det er deilig. Være sammen med venner, slappe av, sove og nyte ferien!

I dag var mamma og jeg i Sarpsborg for å hente bunaden min. Jeg har gledet meg så lenge til å få den, og endelig var den ferdig! Jeg har svart løken bunad og kunne ikke vært mer fornøyd :-) Måtte selvfølgelig ut og ta noen bilder daaHar du/skal du ha budnad?

Boyfriend

Nå har Justin Bieber kommet med ny sang, som de fleste sikkert har fått med seg. Første gang var jeg litt usikker om hva jeg synes om den, men nå liker jeg den veldig godt og hører på den hele tiden! 

 
Åh, han er så fiiiin- Hva synes du om sangen?

Photos

- Hvilket bilde likte du best?

Endelig

Heei! I går tok jeg endelig av reguleringen, såå deilig. Har ikke hatt den på så lenge, men det føles ut som en evighet. Det er veldig uvant, kjenner nesten ikke meg selv igjen når jeg ser meg i speilet, haha. Men veldig deilig er det jo, kjenner på tennene hele tiden, haha :-) 

I dag er det så fint vær, kjempe varmt og sommerlig! Tenk at det er mars, og det er nesten varmere enn det er i juni-juli. Skal bruke dagen på å være bøssebærer for kirkens nødhjelp med konfirmasjonen. Akkurat det jeg vil bruke denne fine dagen på, yey..

Tok noen bilder i går, kan legge de ut etterpå :-) Er litt sent ute nå, skal være hos Camilla om en halvtime, og jeg må spiste først.. Hehe, snakkes

 

- Vil dere se flere bilder?

Helg!

Åh, så deilig med helg! Sov helt til klokken 12 i dag og våknet opp til et helt fantastisk vær. Rene sommerværet ute, hele 20 grader. Tok en dusj, ordnet meg også dro jeg til byen for å møte Rebecca. Tok frokosten på mc'ern, så sunne som vi er. Titta litt i butikker og møtte på en del kjentfolk, koselig :-) Fikk kjøpt meg ny mascara og en skjorte, så da var jeg fornøyd.
- Hva skal du i helgen?

Spilleliste våren 2012


Selena Gomez - Hit the lights


Taio Cruz - There she goes


Train - Drive by 


Akon & Snoop Dogg - I'm day dreaming


Taio Cruz - Shotcaller


Talon Haynes - Turn around


Vinni - Sommerfuggel i vinterland


Nicki Minaj - Starships


Carly Rae Jepsen - Call me maybeSangtips?

Inspirasjon// weheartit

Nagler

Hei! Forrige helg da jeg var i byen, kjøpte jeg meg en shorts og nagler til å sette på. Satt på naglene her om dagen, og det er jo så lettvindt, og ikke minst kult! Når jeg ikke vil ha naglene der lenger, kan jeg bare ta de ut og sette de på noe annet. Veldig enkelt å sette de på også :-)
Shorts fra h&m


Nagler og stjerner fra panduro- Hva synes dere om resultatet?

Outfit 16/3 - 12
Haha, PENT:)  Skjorte fra gina tricot // T-skjorte fra bikbok // Bukse og skjerf fra pieces // Skinnjakke fra Urban

- Synes?

Dårlig blogger

Hei, en stund siden nå! Har rett og slett ikke orket å blogge, har ikke hatt noe spesielt å blogge om heller.. Det er mye som skjer på skolen for tiden, så må prioritere det først. Og det har vært utrolig fint vær de siste dagene, så må prøve å nyte de og komme meg ut.

Så beklager for dårlig blogging, men som jeg har sagt før også, så er det ikke garantert at jeg blogger hver eneste dag. Blogger når jeg har noe å blogge om, og det har jeg ikke hatt i det siste.. Blir veldig glad for forslag :-)Kom med forslag om hva jeg kan blogge om!

Black and white


- Hva synes du?

Fotoshoot for fun

Som sagt så sover Rebecca her i natt. Etter vi hadde baka cupcakes, spist pizza og godteri, hadde vi ikke så mye å gjøre. Derfor bestemte vi oss for å ta litt bilder, litt annerledes bilder haha. Veldig morsomt var det hvertfall, tror pappa fikk litt sjokk når vi kom ned for å lage smoothie.. Her er noen bilder:


Love you!

For de som ikke skjønte det, så var dette bare for gøy :-)

- Hva synes du om bildene? 

Cupcakes og kos

Heihei! Nå er Rebecca her, hun skal sove her i natt. Koos  Vi var en tur i byen istad, ble noen innkjøp som alltid, haha. Vi kjøpte inn til cupcakes, og lagde det når vi kom hjem. Hadde vell ikke akkurat troa på at det kom til å smake så godt, men de ble faktisk veldig søte og gode! Resten av kvelden skal vi slappe av med pizza, godteri og kos. Kos dere i kveld!


Bildedryss:

Kjører lik stil, kule as- Hva skal du i kveld?

God helg!

Utrolig deilig at det er helg nå, har vært en slitsom uke på skolen. Hadde noe som heter matteuke, hvor språktimene gikk til matte, og i de andre timene skulle alle fagene ha noe med matte å gjøre. Trodde det sulle bli ganske chill, men neida, tok visst feil der. 

Dro på trening nesten rett etter skolen, og når jeg kom jeg var jeg så sliten. Fylte badekaret med vann, tente lys og ble liggende der halvsovende i en halvtime. Utrolig deilig! - Har dere noen planer for helgen?
 

Hva jeg har i sminkeveska mi

Tenkte jeg kunne legge ut hva jeg av sminke. Har ikke all verden av sminke, fordi jeg ikke bruker så veldig mye sminke. Helt normalt tror jeg, bruker maskara også tegner jeg på brynene mine, og noen ganger bruker jeg fouandation. Synes selv jeg har ganske mye sminke da, og ønsker meg mer nytt! Har lyst til å bytte ut all den gamle sminken.. Spesielt lyst på en fin øyenskygge!


Sminkeveske fra Tyrkia
Maskaraer fra h&m. Er veldig fornøyd med begge to, og bytter på hvem jeg bruker. 


Koster fra h&m. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har tre koster, haha. Bruker mest den til venstre, som egentlig er Rebecca sin. Den er veldig myk og lett å bruke!


Øyenbrynspenn og eyebrowfix fra h&m. Veldig fornøyd med begge to, og øyenbrynspennen er jeg avhengig av.. Føler meg skikkelig stygg og rar uten, haha.


Foundation og concealer fra h&m. Foundationen er forresten ny, kjøpte den i helgen. Er veldig fornøyd med den, passer veldig bra til min hud. Den er tynn, legg å påføre og dekker bra! Concealeren bruker jeg så og si aldri.. Den er også litt for lys for meg, men samtidig kjekk å ha.
Solpudder fra h&m. Som dere ser har mitt knust, klarte å miste det i bakken.. Jeg er fornøyd med det, det passer bra til meg egentlig og i tillegg er det billig! Dette bruker jeg bare når jeg føler for å ordne meg litt ekstra :)


Vippetang fra Lindex. Bruker denne innimellom, synes ikke den fungerer så bra på meg. Får egentlig bare vondt, fordi jeg alltid klarer å ta den for nærme øyet, haha. Mens noen ganger blir vippene mye finere med den.

- Hva bruker du av sminke? 
Haha, merka nå at nesten all sminken min er fra h&m..

KONY 2012

Anbefaler alle om å se denne videoen. Utrolig rørende video, hadde vondt i magen når den var ferdig.. Kan ikke tro at en mann kan behandle små, helt usyldige barn på den måten. Helt sykt, rett og slett. Skal ikke fortelle så veldig mye, bare at det er verdt å bruke 30 minutter på denne videoen.Skal ta en dusj og spiste litt før det bærer på konf.møte! Jeg og Carine skal være flinke å gå dit, i dette flotte vinterværet.. Gi meg vår!!!!

7.mars 2012

Dagen i dag har rett og slett vært helt ræva. Våkner opp drit trøtt, selvfølgelig litt for sent som gjør at jeg får dårlig tid. Været var heller ikke mye å skryte av, iskaldt i dag. Vurderte å ta på meg vinterskoene igjen, men lot det være.. Skoledagen gikk greit, bortsett fra at det var så dårlig vær, og humøret mitt forandrer seg etter været, haha. 

Ble heldigvis henta etter skolen, dro innom butikken å kjøpte litt mat, så var det rett hjem i joggebuksa. Det er faktisk det første jeg gjør når jeg kommer hjem. Været har blitt mye dårligere, rene stormen ute. Det snø/regner og blåser veldig. Jeg som trodde våren hadde kommet..

I tillegg har vi stor naturfag prøve i morgen, så skal bruke resten av kvelden min til å øve på den. Yes, love life!!!PENA


- Hvordan har din dag vært?

LykkeKjøpte denne her om dagen, synes den var så fin. Skal finne en fin plass til den på rommet! Har noen andre nye innkjøp som jeg kjøpte i helgen også. Kan vise det om dere vil se?

Video

På søndag hadde jeg som sagt bursdag, og da lagde Rebecca en utrolig søt video til meg med masse bilder og klipp. Den var så søt og jeg ble utrolig glad for at hun gadd å lage den til meg. Det er sånne ting man blir ekstra glad for å få, right? 

Her er den:
 - Hva synes du om videoen?

15 år!!

Da var jeg også blitt 15 år! Ikke det at jeg merker noe forskjell, haha. Ble vekket med frokost og gaver på senga, og snart skal jeg begynne å ordne meg. Skal feire familiebursdag sammen med lillebroren min i dag :-) Så håper jeg alle får en fin søndag, det skal jeg ha! Vi snakkes.

 

Bilder fra bursdag

Hei! Var i bursdag til Rebecca og Silje i går, veldig koselig. Vi spiste, snakket, koste oss og danset masse! Var helt død i beina når jeg kom hjem til Rebecca, sov der i natt. Imorgen er det min tur til å fylle 15, gleder meg :-)

Litt bilder fra bursdagen:

Jeg, Martine, Silje og Rebecca


Radka og Marie, søte jenter!


Martine, Rebecca og Silje!

- Hva synes du om bildene?

Endelig mars

Hei! Har ingenting å blogge om for tiden, så beklager for dårlige oppdateringer. Skal prøve å bli flinkerere! Kom gjerne med tips om hva jeg kan blogge om, trenger forslag.

I dag er det 1.mars, endelig. Mars er alltid en bra måned, da har jeg bursdag! Woho, til søndag blir jeg endelig 15 år! Skal i bursdag i morgen også, til Rebecca og Silje, også skal jeg mest sannsynelig feire bursdagen min med en venninne neste helg. Blir nok bra :-)
Har vært utrolig fint vær i dag også, endelig begynner det å gå mot vår og sommer!- Gleder du deg til våren?

Outfit 28/2 - 12
Skjorte fra Gina Tricot // Bukse fra Pieces // Smykke fra Bikbok

- Synes?

Trening next

Hei. Nå er jeg faktisk ute og går, så blogger fra mobilen. Skal på trening, men flinke meg har glemt alt hos mamma, så må innom der først. Har vært forkjøla siden lørdag, så sto over treninga i går. Har ikke trena på lenge nå, så det blir deilig :-) Må ta det litt rolig da, med tanke på at formen ikke er helt på topp.

Har tatt outfitbilder, som jeg kan legge ut senere. Hvis noen er interesserte?

Deilig vær i dag, skikkelig vårfølelse!!

Så var den ferien over..

Hvorfor må alle ferier og helger gå så fort, mens hverdagene føles som en evighet? Da var vinterferien over for i år, og en ny uke er i gang. Hadde en veldig fin vinterferie, så skal ikke klage, men hadde ikke gjort noe med noen flere dager med ferie.. 

Er så utrolig trøtt i dag, noe jeg forsåvidt har vært siden torsdag. Snudde døgnrytmen min helt de siste dagene i ferien.. Sov ca. 4-5 timer på to døgn, og jeg har bare døgna en gang før tror jeg? Haha, uff. Må i hvertfall sove noen timer nå, strever med å holde øynene oppe og jeg er rett og slett død. Etter det skal jeg bruke resten av kvelden på å øve til RLE prøve som vi har imorgen, noe som ikke frister i det hele tatt.. - Var deres ferie bra?

Ny neglelakk

Hei. Beklager for dårlig blogging i helgen, men har ikke orket å blogge. På fredag kjøpte jeg meg litt nytt, bare småting da. Fikk kjøpt meg en fin neglelakk som jeg er veldig fornøyd med. Tenkte jeg kunne vise dere den!
Det er en pakke med tre neglelakker, som dere ser over. Man kan kombinere de, eller ha de hver for seg. Jeg har brukt den blå neglelakken også har jeg tatt et lag med glitter over.Resultat:

Den er fra h&m og kostet 39 kr.

- Hva synes dere? 

Heisann, mine vakre Engler!

                                         -- Martin Eikrem --


Hei.

Siden Christine er litt trøtt og slapp og alt det der.,. så benytter  jeg denne sjansen til å skrive et innlegg på verdens beste blogg. Tenkte jeg skulle ramse opp noen positive og negative ting om denne jenta. 


  • Hun er litt rar, som alle vet.
  • Humørspreder!!!!!:D:D
  • Hun blir meget fort sur, noen ganger vil hun til og med ikke si hvorfor hun er sur! :( Det er dumt

Det var det, orka ikke mer idag. 

Og et bilde til slutt daa. Av Christine selvfølgelig, mitt favorittbilde. 

InspirasjonHenter så mye inspirasjon fra weheartit! Er jeg den eneste?

Mine naturlige krøller..

Som jeg har skrevet før og som de fleste sikkert vet, så har jeg krøller. Hadde helt rett hår frem til jeg var rundt 11, så fikk jeg fall i håret. Så ble det mer og mer fall, og til slutt masse krøller. Har arvet det etter mamma, men hun hadde det i ca 6-7 år, også forsvant krøllene. Håper mine forsvinner også, jeg hater de, bokstavelig talt. Alle venninne mine sier at de er fine, søte og alt det der, men nei. Det ser bare så dumt ut på meg, og jeg ser mye mindre ut.. Haha.

Man vil alltid ha det man ikke har, right? Før hadde jeg så utrolig lyst på krøller, men når jeg først fikk det så ville jeg ikke ha det i det hele tatt. Rart det der..

Disse bildene er tatt på torsdag forrige uke, da lot jeg bare håret tørke og gjorde ingenting med det. De er tatt med iPhone, så kvaliteten er ikke så veldig bra, men det er bedre enn igjenting.
- Har du krøller?

Stikker til byen

Hei! Nå skal jeg en tur til byen med Albesa, Carine og Tina. Jeg må ta bussen litt før de, siden jeg skal til tannlegen, så har egentlig litt dårlig tid nå.. Har ikke tenkt til å kjøpe noe i dag, har brukt så altfor mye penger i det siste.. Men det blir nok koselig uansett, alltid koselig med de jentene ♥ Slang med noen fine bilder av meg.

- Hva skal dere i dag?

Winter


Alle bildene er tatt og redigert av meg.

- Hva synes dere om bildene?

Outfit 20/2 - 12
T-skjorte fra Bikbok // Cardigan fra Cubus


Ny olabukse fra Cubus


Ringen er gave fra Camilla

- Hva synes dere? 

Inspirasjon


// weheartit

Det er så deilig med ferie, kunne sove lenge og slappe helt av. Har nettopp spist frokost, så nå skal jeg trene litt her hjemme også dusje og ordne meg. Har ingen planer i dag, tror jeg bare skal være hjemme og slappe av i dag. Deilig det også :-) Kommer outfit etterpå! 

Fin himmel

Istad var himmelen så utrolig fin, så måtte forte meg ut og knipse noen bilder. Lenge siden jeg har sett den så fin, bare se:


Såå fin!

Fotoshoot

Rebecca sov hos meg i natt, og i går orket/rakk jeg ikke blogge. Vi var en tur i byen, så dro vi hjem til meg. Var så vidt innom her, tok på oss joggebukse og gummistøvler, så dro vi å leide film og tok sol. Senere dro vi til noen venner og bare slappa av og spilte kort. Når vi kom hjem, var vi så slitene og trøtte begge to, så sovna nesten med en gang..

Sto opp ganske sent i dag, så spiste vi frokost, ordnet oss og tok litt bilder i det fine været! Her er noen:
Love you   

- Hva synes dere om bildene?

Sleepover

Hei! Endelig ferie, såå deilig. Skal sove hos Rebecca i dag, fin start på ferien. Vi har vært en tur i byen og på kino. Vi så "young adult", og den falt ikke i smak hos oss.. Skjønte ingenting, og alt var egentlig bare helt surrete. Men koselig var det jo! Nå slapper vi bare av, skal snart ned å lage oss taco. 

- Hva gjør dere i kveld? Outfit 17/2 - 2012


Cardigan // Bikbok  Bukse // Gina Tricot  Topp // Bikbok

- Synes? 

Endelig!

Hei. Nå har jeg kommet hjem fra skolen, fått spist litt og dusja. Senere i dag skal jeg bare jobbe med lekser.. Var jo syk mandag og tirsdag, så har en del igjen.

Til overskriften. Endelig har jeg fått fiksa dataen min! Gud, så deilig det er. Er ganske lei av å måtte bruke lillebroren min sin hele tiden, og tror nok han er veldig enig. Jeg har også fått ordna kameraet, tror jeg. Skal prøve det ut etterpå. Så imorgen skal jeg prøve å legge ut outfit, om dere vil? :-) 


Thumps up! Har ingen bilder på denne dataen enda, hehe...

EDIT: Jeg har ikke klipt meg.. Haha, lekte litt kul i går. Men jeg skal til frisøren snart for å klippe meg, så kanskje jeg klipper meg sånn som på bildene under, men samtidig vil jeg spare! Dilemma. 

Klipt meg!!!

Dro tidligere fra skolen i dag, siden jeg skulle på MR. Etter det dro jeg innom frisøren for å klippe meg. Det ble ganske kort, vet ikke helt hva jeg synes.. Vet håret mitt ser oransje ut på bildene, men det var noe med lyset!

Hva synes dere?

Åh, det er så fint vær i dag! Synes nesten sola varma litt i dag. Senere i dag skal jeg og jentene spise på chang cheng, også skal vi se FBK-Larvik. Tror det blir veldig koselig, gleder meg hvertfall :-)

Vi snakkes, kos dere i dag!

Photos; friends


Love my friends

Har brukt litt tid på dette innlegget ja.. Synes det er litt kult med slike bildekollasjer(?) innimellom. Haha, og gjett hva? Tror jeg har fått ordnet kameraet, sånn ca. hvertfall. Og siden jeg fortsatt er syk, tenkte jeg at jeg skulle ta litt bilder, det er jo så pent ute nå. Men.. så har jeg glemt minnekortet mitt hos mamma, så gikk den planen i vask.

Beklager dårlig blogging, men det skjer virkelig ikke noe for tiden. Jeg er syk, noe jeg har vært siden fredag. Mobilblogging og iPhonebilder blir kjedelig.. Skal komme sterkere tilbake neste uke, lover! Da er det jo ferie også, woho!!!

- Hva synes dere om bildene?

Svar på spørsmålsruden DEL 2

Hva liker du best med skolen? At vennene mine er der, hadde aldri overlevd skoledagen uten de!

Hva liker du best med håndballen? Det å mestre noe er jo en utrolig deilig følelse. Vi jentene på laget har det veldig bra sammen, det er godt samhold i laget. Cuper og kamper er jo alltid også gøy :)

Har du begynt å spille igjen? Hvis du har det, hvordan er det å spille igjen? Hvis ikke når kan du begynne å spille? Har ikke begynt å spille enda nei.. Tar nok litt tid, kanskje til våren/sommeren. Målet er å spille Fredrikstad Cup 2012!

Hvilket år har vært ditt beste? Tror det må være 2010..

Synes om jenter som bruker for mye brunkrem? De får gjøre som de vil, men for mye brunkrem er ikke spesielt fint, synes jeg da.

Hvilken håndballcup er den beste du harr vært på? hvorfor? Fredrikstad cup og Norden cup 2010! Fredrikstad cup er et høydepunkt hvert år! Alltid like gøy, mange koselige mennesker, nesten alltid fint vær og selvfølgelig håndball! Blir ikke bedre :-) Norden Cup 2010 var veldig bra, selvom jeg bare fikk vært der 2/4 dager. Det er bare fire lag fra Norge som blir invitert, så det var jo stort. I tillegg spilte vi mot de beste lagene i Sverige, Danmark, Island og Finland! Vi kom på 6.plass, noe som var veldig bra :-)

Hva er din beste egenskap? Jeg har veldig lett for å bli kjent med nye mennesker og har mange gode venner!


Hva er din største frykt? Det må være å miste noen jeg er glad i..

Noen venner som har forandret deg? ( både positivt og negativt) Selvfølgelig er det det, alle forandrer seg på hver sin måte. Nevner ikke navn her..

Har du dyr/ vil du ha ? i så fall åssen? Hadde en katt, men den forsvant..

Syns du selv at du er bertete?
Nei, ikke spesielt berterte.

Fornøyd med utseende ditt? hva ville du forandret og hvorfor? Jeg er ikke fornøyd med utseende mitt! Om jeg kunne forandret på noe, så ville jeg forandret på alt. Hvorfor? Aner ikke, klarer bare ikke å være fornøyd..

Føler du selv at du er snill mot alle? Jeg er snill mot de som er snille mot meg, for å si det sånn. Er noen frekke mot meg eller snakker dritt om meg, så later ikke jeg som at ingenting har skjedd og vi er bestevenner.

Yndlings fag? Mat og helse!

Er du fotogen? Haha, nei..

Har du dårlig elr god selvtillit? Dårlig.

Snittet ditt i år? Hehe, 4 blank

Hva gleder du deg mest til nå? Peter Wessel cup og ferie!

Er du sunn? Jeg er faktisk ganske sunn ja.

Hva gleder du deg mest til med sommeren? Ferie, Varme, sol, bade, venner, Tyrkia, Hvaler og alt det bra som hører til.


- Noe mer dere lurer på?

Photos

// weheartit.com

- Synes?

Lillesøster fyller 4 år i dag!

Hei! Fortsatt syk, så ikke forvent noe spesielt bra blogging..

I dag blir lillesøster 4 år! Det har gått så fort, synes ikke det er lenge siden hun ble født.. Det er jo også morsdag i dag! Har vært så dårlig på å huske det tidligere, men i år var jeg tidlig ute med gave og kort :-) Er hos pappa nå, skulle egentlig ned i bursdagsselskap til mamma og Oda, men må ligge hjemme i sengen..

- Husket du på morsdagen?

Syk igjen..

Har klart å bli syk igjen, denne gangen er det influensa.. Lenge siden jeg har følt meg så elendig. Føles ut som at kroppen ikke fungerer eller duger til noe.. Orker ikke sitte på datan når jeg er i den formen her, så da blir det dårlig med blogging.. Kommer sterkere tilbake når jeg er frisk igjen!

Her er noen bilder fra jeg var servitør på ballet i går. Alle var så utrolig fine, og jeg gleder meg kjempe masse til vårt ball neste år!! Litt kjipt at jeg ikke var i form, så jeg måtte dra hjem før..

Fine Anniken og Sofie!!

Ikke helt min dag..

Hei! Blogger fra mobilen nå, har nemlig ikke data lenger. Kjøpte ny forrige uke, og den har klikka helt selvfølgelig.. Kameraet mitt funker heller ikke! Kan ikke gå inn på innstillinger og når jeg har på "auto", altså med blits så bare henger kameraet, og det kommer opp noe som "finner ikke ekstrablits" eller noe.. Skjønner ingenting.

Ellers er jeg frisk igjen, så var på skolen i dag. Var en grei skoledag, siden vi som skal være servitører imorgen var 4 timer og hjalp til med border og diverse ting. Var så sliten når vi endelig var ferdige. Skal fortsette imorgen, da skal vi være der hele dagen! Så er det konf møte etterpå, noe som ikke frister i det hele tatt..

Nå ble det mye klaging her, haha. Noe positivt er at jeg er frisk igjen og det er snart helg! :-) det blir deilig! Skal sove hos Rebecca til lørdag også, gleder meg!

- hvordan har din dag vært?

Svar på spørsmålsruden DEL 1

Herligste 96'er? Mange herlige 96'ere. Men Ariz  og Sofie må være de jeg har best kontakt med nå for tiden!

Hvem stoler du 100% på? Mine nærmeste venner og familie

Dine beste venner? Regner med at de vet selv hvem de er :) 

Nevn 3 positive og 3 negative ting om deg selv. Positivt:Utadvendt, glad og omtenksom. Negativt: Ekstremt rotete, dårlig hukommelse... og sliter med dårlig selvtillit.
Hvorfor begynte du å blogge igjen? Vet egentlig ikke, følte bare plutselig for det..

Gleder du deg til å servere på 10.ballet? Gruer meg mest..

Hvem mener DU er best på laget ditt? Blir veldig vanskelig å velge ut, for jeg synes alle er gode på hver sin måte. Vi har veldig mange gode jenter, så vil helst ikke velge.Favoritt sang for tiden? Hører på utrolig mye forskjellige sanger, men de jeg hører på mest nå for tiden er denne.

Favoritt dessert? Jeg er faktisk ikke glad i desserter, liker nesten ingen kaker.. Men kanskje krydderkake.

Din beste venn? Jeg har ikke bare en beste venn, men er så heldig å ha flere!


Hva er det du liker ved deg selv? At jeg er utadvendt og flink til å bli kjent med nye mennesker..

Og hva liker du ikke? Det er så mye. Liker ingenting ved utseende mitt, liker ikke beina mine, liker ikke at jeg er så pingle og redd for så mye,  liker ikke at selvtilliten min er så dårlig ++

Liker du klassen din? Utrolig fornøyd med klassen  min :-)

Fanta vs urge? Hehe! Fanta, lett.
Noen spesielle steder du vil reise? Har veldig lyst til å dra til London, New York og Paris!


Gleder du deg til konfirmasjon?? Hva håper du mest på av gaver? Ja, gleder meg! Skal få løkenbudnaden, det var noe jeg ønsket meg veldig. Ellers ønsker jeg meg selvfølgelig penger.

Kan spørre i dette innlegget om dere lurer på noe til del 2 :-) 

Syk..

I dag er jeg syk, var hjemme fra skolen. Føles ut som om noen har mørbanka meg, har så vondt i kroppen.. Har som dere sikkert skjønner ikke gjort så mye i dag.. Mamma har bursdag i dag da. Stakkar, måtte bruke dagen sin hjemme med meg og lillesøster. Hun ble fornøyd da, når vi bakte muffins og lagde god mat! Gratulerer med dagen mamma, veldig glad i deg ♥ 
Mor kom en tur på besøk, koselig :-)

- Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Outfit 6/2 - 12

Har ikke vært på datan før nå, derfor sen oppdatering. Sovnet i to timer når jeg kom hjem fra skolen, våknet opp med feber og utrolig vondt i kroppen. Lillesøster er syk også, så er kanskje ikke så rart om jeg blir syk. Føler meg ihvertfall ikke bra! Nå skal jeg ta meg et langt og varmt bad, også skal jeg sove og prøve å bli frisk. 

Dagens outfit:


- Synes?

Wants fra Bikbok

Har tittet litt på forskjellige nettbutikker, synes det er mye mer utvalg på nettet enn det er i butikkene. Bikbok har alltid vært en av mine favorittbutikker, har masse fine klær derfra. Her er noen favoritter jeg fant på siden.
Hva likte du best?

Husk spørsmålsrunden HER

Outfit
Genser og bukse fra Gina Tricot  Skjorte fra Bikbok Ring og Smykke er gave

- Synes? 

Kos med besti

Hei!

I dag har jeg vært en tur i byen med jentene mine. Veldig koselig som alltid! Fikk kjøpt med en overdel som jeg er veldig fornøyd med, dere får se den senere. 

Nå sitter jeg hos Albesa, skal sove her i natt. Kosekos! Vi har nettopp spist og sitter på hver vår pc og bare slapper av. Skal til noen venner senere, må bare la maten synke litt. Er så sykt mett! Har tatt outfit bilder også, så det kommer i kveld :-)
Love you   

- Hva gjør dere i kveld?

Glitter og stas
// tatt og redigert av meg

- Synes? 

That awkward moment when..
Haha, noen som har opplevd noe lignende?

Helg!

Endelig helg, så utrolig deilig! Denne uka ha vært tung og lang, har gledet meg til helgen helt siden mandag.. Er alltid så sliten på fredager, så er bare hjemme med familien og ser på de faste tv-programmene. Og i kveld skal vi spise taco, deilig! Favoritt maten min :-) 

Er det bare i Fredrikstad det har vært så kaldt i dag? Var hele 16 minusgrader til morgenen i dag! Woho, det er kaldt altså, holdt på å fryse ihjel i hele dag. Heldigvis var lærerene litt snille med oss, så vi fikk være inn i friminuttene. Kom hjem til ferdig grandis da, så det var en fin start på helgen.


Nice poseeGod helg søte lesere 

Inpirasjon

- Hva synes dere egentlig om slike innlegg?

Fortsett å still spørsmål her 

My room

Nå er jeg tilbake hos mamma, har fått ladet kameraet og tatt litt bilder. Går uten sminke og er skikkelig daff i dag, så droppa outfit og bilder av meg. Har vist rommet mitt før på bloggen, men har gjort om litt nå! Her er bilder:- Hva synes du?

hits